Ek Gıda Başlangıç
71 görüntüleme
F
Feyza
16 Nisan 2026 20:13
Bebeğim 5 ay 23 günlük 1 2 gündür ek gıda tadımlarına başladığım ilk gün verdiğim kabaktan kanlı mukuslu kaka gördüm kabağı kestim ikinci gün yoğurt verdim yoğurtta da mukuslu kaka vardı ama kan yoktu neyle nasıl devam etmeliyim sonradaki besin ne olmalı kabaktan böyle bi reaksiyon beklemediğim için biraz karmaşıklık içindeyim normalde anne sütü ile besleniyor
K
Kübra İ. Y.
16 Nisan 2026 20:32
Havucu iyice haşlayıp verebilirsiniz
F
Feyza
16 Nisan 2026 20:37
Benimde sonraki planım havuç
G
Gözde D. ..
16 Nisan 2026 21:11
6 aydan önce bebeklerin bağırsak sistemi dışarıdan alınan gıdaları tölere edemeyebiliyor diye biliyorum. Belki tarım ilacı belki başka bir sebebi vardır. Siz her şeyi yiyebiliyor ve emzirdiğinizde kakada kan olmuyorsa belki alerjik bir sebebi yoktur. Ben olsam bir 10 gün daha bekler, bu süreçte kabağı kendim tüketirdim. Emzirdiğimde aynı tepkiyi alıyor muyum diye bakardım alerjiyi test etmek için. Ama bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz nasıl doğru geliyorsa öyle ilerleyin 😊💐
F
Feyza
16 Nisan 2026 21:29
6 aydan önce bebeklerin bağırsak sistemi dışarıdan alınan gıdaları tölere edemeyebiliyor diye biliyorum. Belki tarım ilacı belki başka bir sebebi vardır. Siz her şeyi yiyebiliyor ve emzirdiğinizde kakada kan olmuyorsa belki alerjik bir sebebi yoktur. Ben olsam bir 10 gün daha bekler, bu süreçte kabağı kendim tüketirdim. Emzirdiğimde aynı tepkiyi alıyor muyum diye bakardım alerjiyi test etmek için. Ama bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz nasıl doğru geliyorsa öyle ilerleyin