Ek Gida Başarısızlık

238 görüntüleme
M

Melisa

7 Haziran 2026 22:44
2 hafta oldu bir tane besini isteyerek yemedi yediremedim pes etmek üzereyim şarkı söylüyorum oyuncak oynatıyorum sade bir ortam yemiyor surekli diliyle itme kafayi çevirme mamayı gorunce heyecanlanıyor ama
A

Ayşe G.

7 Haziran 2026 22:49
Kaç aylık?
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Haziran 2026 22:54
Bu bir alışma süreci mama ile yeterince doyuma ulaşan bebekler biraz isteksiz olabiliyor pes etmeyin ben hiç yemeyen bebek görmedim şu zamana kadar illa ek gıda tadım sürecinde bir şey onu heyecanlandıracaktır devam edin zorlamayın ama
A

Ayşe Ş. ..

7 Haziran 2026 22:55
Hazır değil demekki biraz erteleyin. Yada siz yiyor gibi yapın merak etsin tatmak istesin.
S

Sibel Y. G.

7 Haziran 2026 23:16
Benim bebeğim de yemiyordu sade verdiğim gıdaları sonra karışık hazırlamaya başladım düzeldi zorlamayın önüne koyun oynasın sevecektir zamanla muhtemelen tadını beğenmiyor
M

Melisa

7 Haziran 2026 23:59
Karışıkta yaptim yogurt elma karıştırdım
M

Melisa

8 Haziran 2026 00:00
Sibel Yılmazer
Bu bir alışma süreci mama ile yeterince doyuma ulaşan bebekler biraz isteksiz olabiliyor pes etmeyin ben hiç yemeyen bebek görmedim şu zamana kadar illa ek gıda tadım sürecinde bir şey onu heyecanlandıracaktır devam edin zorlamayın ama
Insallah ne yapsam bilemiyorum
M

Melisa

8 Haziran 2026 00:00
Ayşe Gür
Kaç aylık?
6 aylik
Elif T.

Elif T.

8 Haziran 2026 00:08
Püre kaşığı aldım yiyeceğine batırıp veriyorum o zaman yiyor ama ortalık kirleniyor tabi temizlikten yana sıkıntı yapmayacaksanız deneyebilirsiniz
Y

Yasemin

8 Haziran 2026 00:25
İkinci bebeğim ve aynı sorun . Üstelık sadece anne sütü istiyor oda az olunca endişeliyim nasıl doyuracağım konusunda 😔 bilmiyorum
C

Cansu G.

8 Haziran 2026 00:43
Henuz hazir olmayabilir bencede, kendi sofraniza dahil etmeyi ve sizin kullandiginiz kasiklardan onun icinde hazirlayip onunla kendi yemeginizi paylasiyor gibi yapmayi deneyebilirsiniz.
A

Ayşe G.

8 Haziran 2026 05:36
Melisa
6 aylik
Zaten tadım sürecinde öyle severek iştahla her şeyi yiyen bebek nerdeyse yoktur, ne verseniz ilk kez yiyor çıkarması da istememesi de normal, ağzına bir kaşık değse yeter amaç doyurmak değil tadını göstermek, katı bir gıdanın yutulmasını tecrübe ettirmek, ilerleyen aylarda sevdiği gıdalar olacak iştahla yiyecek merak etmeyin 🤗 Zorlamayın, ısrar etmeyin, ağlarsa mama sandalyesinde tutmayın indirin zaten 8. aya kadar temel gıdası anne sütü veya mama olarak devam edecek kendinizi strese sokmayın, sosyal medyada gördüğümüz çocuğum bugün bunları yedi videolarının çoğu yalan ve abartı kendinizi kötü hissetmeyin🌸
M

Melisa

9 Haziran 2026 23:09
Ayşe Gür
Zaten tadım sürecinde öyle severek iştahla her şeyi yiyen bebek nerdeyse yoktur, ne verseniz ilk kez yiyor çıkarması da istememesi de normal, ağzına bir kaşık değse yeter amaç doyurmak değil tadını göstermek, katı bir gıdanın yutulmasını tecrübe ettirmek, ilerleyen aylarda sevdiği gıdalar olacak iştahla yiyecek merak etmeyin 🤗 Zorlamayın, ısrar etmeyin, ağlarsa mama sandalyesinde tutmayın indirin zaten 8. aya kadar temel gıdası anne sütü veya mama olarak devam edecek kendinizi strese sokmayın, sosyal medyada gördüğümüz çocuğum bugün bunları yedi videolarının çoğu yalan ve abartı kendinizi kötü hissetmeyin🌸
Cok teşekkür ederim 
M

Melisa

9 Haziran 2026 23:10
Yasemin
İkinci bebeğim ve aynı sorun . Üstelık sadece anne sütü istiyor oda az olunca endişeliyim nasıl doyuracağım konusunda 😔 bilmiyorum
Bende oyle neler deniyorum umarım yerler
S

Seray Y.

Premium Üye
10 Haziran 2026 00:24
Daha çok yeni mama ıcıyorsa mamadan 2 saat sonra falan deneyin yada mamadan önce deneyin alısıyorlar sabır işiii
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir