Ek Gıda Almıyor

107 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

3 Nisan 2026 15:15
Merhabalar bebeğim 11 aylık 8 kg doktor çok düşük dedi normal ayına göre bebeklerin sadece mama içiyor ek gıda olarak hiçbir şekilde yemek istemiyor ne yapmam lazım nasıl kilo alır
Ş

Şüheda Ö. T.

3 Nisan 2026 15:25
Aynı şekilde benim de bebeğim 11 aylık ve hiç bi şekilde yediremiyorum kaşığı gördüğü an kafasını çeviriyor ve ağzını asla açmıyor su dahi içiremiyorum😢
İ

İlayda N. ..

3 Nisan 2026 15:26

Şüheda Özad Toptaş

Aynı şekilde benim de bebeğim 11 aylık ve hiç bi şekilde yediremiyorum kaşığı gördüğü an kafasını çeviriyor ve ağzını asla açmıyor su dahi içiremiyorum😢

Aynı durumdayız canım 🥺
M

MK ..

3 Nisan 2026 15:32
Aynı ay ve aynı kiloda bebeğim kaşığı görünce hatta mama sandalyesine oturtunca başlıyor ağlamaya iştah hiç yok suyu bende içiremiyorum kafayı yemek üzereyim bu aralar
Ş

Şüheda Ö. T.

3 Nisan 2026 15:35

İlayda Nur

Aynı durumdayız canım 🥺

Evet ben de 5.5 aylıkken ek gıdaya başlamadım ancak o günden beri böyle asla ama asla hiç bi şey yediremiyorum. 🥺
Ebru G. .

Ebru G. ..

3 Nisan 2026 15:44
Hocam eline bir kaşık verin biraz kirlenecek ortalık ama olsun yeterki yesin önlüğünü giydirin mama sandalyesine oturtun bir tabak ona hazırlayıp eline kaşığı verin ve arada başka bir kaşıkla sizde verin sizde rahat edersiniz oda. Küçük kaşifler çok şey istiyor farkındayız.
Ebru G. .

Ebru G. ..

3 Nisan 2026 15:45
Piskolojik olarak yipranacaginiza biraz iş çıkacak ama olsun değer diye düşünüyorum
M

MK ..

3 Nisan 2026 16:29
Ek gıdaya başkadığı günden beri ben öyle yapıyorum ama bu aralar ayrı iştahsızlık var eskiden ağzına götürmeye çalışırdı şimdi alıp yere atıyor her yolu denedim ama iştahsız çocuk ömürden götürüyor
Latife K.

Latife K.

3 Nisan 2026 20:32
Ben yemediği dönemde önüne leğen koyuyordum çay kaşığı tahta kaşık falan içine su koyuyordum o oynarken ağzına götürüyorum
N

Nazlıcan K.

4 Nisan 2026 07:44
Benim bebeğim 16 aylık 8.900 kilosu 13 aylığa kadar çok iştahsızdı hiçbir şey yemiyordu mamayı bile zorla içiyordu memeyi 7. Ayda bıraktı gerçekten çok çektim kilo alımız da çok azdı. Çok sık hasta oluyordu. Doktorum gaviskon başlattı bir de alerji ilacı üç ay kullandım ekranla zorla yemek yediriyordum ekranı tamamen kestim ve zorlamayı bıraktım sadece çatalı verdim kendisi yemeye başladı bir ay nerdeyse hiçbir şey yemedi hatta üstüne kilo bile kaybetti ben pes etmedim doktorum dedi ki açlıktan ölmez acıkınca elbet yiyecek gerçekten de öyle oldu akşama kadar hiçbir şey yemeyen çocuk akşam yemeğe saldırmaya başladı hem de ekran vermeden kendisi yedi böyle böyle şuan 16 aylık ve her şeyi yiyor benim kızım bile yemeye başladıysa her bebek yer bence çünkü her şeyden iğreniyordu kaşığı görmek bile istemiyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir