Ek Gıda Alıverıs Tavsiyesi

269 görüntüleme
E

Ema

Premium Üye
29 Haziran 2026 04:13
Merhabalar ek gida hazirligi yapiyorum. Bu konudaki deneyimlerinizi paylasabilir misiniz?

Özellikle;

Mama sandalyesi

Alistirma bardagi

Tencere gibi tavsiyelerinizi yazabilir misniz?

Teşekkürler
E

Esma T.

29 Haziran 2026 07:03
Kiwi nin mama sandalyesini kullanıyorum memnunum ben munchkin suluk da gayet güzel

Tencere çelik kullanıyorum bi çok markada var zaten küçük boyları
E

Ebru

29 Haziran 2026 07:05
İkea mama sandalyesi aldım ben temizliği çok kolay oluyor memnunum. Alıştırma bardağı mamajoo var akıtmıyor ondan da memnunum. Tencere evde olanlar var bir de buhar aparatı almıştım o işimi görüyor.cam rende ve meyve süzgeçi de kesin alın derim.
Bengül A.

Bengül A.

29 Haziran 2026 07:18
Prego mama sandalyesi aldm fonksiyonları işime yarıyor. Alıştırma bardağı osmsn hocanın önerdiğini almıştım munchkin 360 olanı ondanda memnunum. Ek gıda alışverişmi makarna lütfen ve og stordan yapıyorum. Tencere çelik kullanıyorum
E

Ema

Premium Üye
29 Haziran 2026 10:23
Bengül Aytekin
Prego mama sandalyesi aldm fonksiyonları işime yarıyor. Alıştırma bardağı osmsn hocanın önerdiğini almıştım munchkin 360 olanı ondanda memnunum. Ek gıda alışverişmi makarna lütfen ve og stordan yapıyorum. Tencere çelik kullanıyorum
Hangi modelini aldiniz acaba
E

Ema

Premium Üye
29 Haziran 2026 10:23
Ema
Mama sandalyesi
E

Ema

Premium Üye
29 Haziran 2026 10:25
Ebru
İkea mama sandalyesi aldım ben temizliği çok kolay oluyor memnunum. Alıştırma bardağı mamajoo var akıtmıyor ondan da memnunum. Tencere evde olanlar var bir de buhar aparatı almıştım o işimi görüyor.cam rende ve meyve süzgeçi de kesin alın derim.
En cok mama sandalyesi konusunda kararsizim. Ikea ninkini oneren cok dr var . Digerleri de cok fonksiyonlu fakat gerekli mi gercekten bilemiyorum
Bengül A.

Bengül A.

29 Haziran 2026 10:35
Ema
Mama sandalyesini sordunuz sanırım prego lucca modelini almıştım kullanıyorum birde portatif aldım şehir dışına giderken huggy cookie aldım ondanda memnun kaldım. Dışarıda park bahçede yemek yedirirken rahat oluyor
Afranur K.

Afranur K.

29 Haziran 2026 10:56
Ben elelenin veronasını aldım, üst tablası tak-çıkar şeklinde, koltuğun üst minderi deri, aynu zamanda emniyet kemeri de rahat.

Benim önceliğim yemek yerken güvenli durması ve temizlikti. Yatma pozisyonu sallanma vs. Önemli değildi benm için. Önemli olan yemek yesin ve kalksın.

Alıştırma bardağı munchkin aldım ama başlangıç için erken olduğunu düşünüyorum şu an, önce suluk ( wee bayb) - Pipetli suluk ( munchkin +6 ay) aktif kullanımda. Bardağı da alıştırma bardağı değil evdeki küçük çay bardaklarını kullanıyorum. ( ya da isterseniz e bebekte direk küçük boy bardak var ağzı açık formda)

Tencere ilk başta evdekilerle yaptım, özellikle buharlı haşlama aparatı zaten büyük tencerelere oluyor ama ilerleyen dönemde yaptığım ayrı yemekler için nehirin 3 lü küçük boy setini aldım.

Park bahçe için de chicco nun, chairy yükseltici laydbugı hediye geldi, hem başka eve gittiğimizde sandalye üstü mama sandalyesi oluyor hem de parkta bahçede piknik için kullanıyorum. ( boyut olarak çok büyük değil tahminimce en fazla 1.5 yaşına kadar kullanır daha fazla kullanamaz, kızım da çok kilolu bir çocuk değil 9 ay 8.5 kilo)
E

Ebru

29 Haziran 2026 11:59
Ema
En cok mama sandalyesi konusunda kararsizim. Ikea ninkini oneren cok dr var . Digerleri de cok fonksiyonlu fakat gerekli mi gercekten bilemiyorum
Benim tüm arkadaşlarım ikeayı önerdiler temizlik konfordan daha önemli diye gerçekten de ek gıdaya başlayalı 2 ay oldu çok kolay temizliği hele ki blw yöntemi de deniyorsanız temizlik çok önemli oluyor. Bendeki antilop modeli öyle kolay devrilecek bir model değil içine minder aldım bir de ayaklık aldım gayet kullanışlı şu an. Ben öyle mama sandalyesinde saatlerce oturtmuyorum beslenme zamanları bir de mutfakta işim varsa koyuyorum o yüzden çok fonksiyonlu almam saçma olurdu.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir