Ek Gıda Alışverişi

181 görüntüleme
A

Aslınur H.

15 Mart 2026 22:48
Herkese merhaba ek gıda sürecinde kullanılan araç gereçleri tariflerde kullanılacak malzemeleri merak ediyorum. Sizler yulaf tarhana yağ salça vb. ürünleri hangi marka alıyorsunuz ( OG natural , makarna lütfen, Beyorganik, weefood,,ravia gibi markalar gördüm hangisini tavsiye edersiniz?

Mama tabağında silikonda ağır koku kalıyormuş belli bir süre hangi marka tavsiye edersiniz? Su için alıştırma bardağı almak şart mı

Mama sandalyesinde ikea ve prego lucca arasında çok kaldım . İkea devriliyor dendi ?Tecrübelerini dinlemeyi çok isterim
H

Hilal ..

15 Mart 2026 22:59
Ben og markasından aldım etrafımdakiler genelde onu kullanıyor ve memnunlar. Paslanmaz çelik vakumlu modellerde var bakabilirsiniz avent alıştırma bardağını ısırıp tükürüyor bardakla içmeyi daha çok seviyor bebeğim
E

Eda T.

15 Mart 2026 23:09
Merhaba, biz de geçen ay başladık ek gıdaya. Kanz campo aldım ben mama sandalyesi. İkeayla arasındaydım ama şimdi çok memnunum bazen yatırıyorum yemeğini hazırlarken oyuncağıyla oyalanıyor, sağlamda bir sandalye uzun vadeli olur diye düşünüyorum. Kafede ikeaya oturtmuştum da pek hoşlanmadı. Onun dışında cam rende, buharda haşlama aparatı, küçük bir çelik tencere aldım. Küçük kavanozlardan almıştım ama ben yoğurt işini beceremedim, yoğurt makinesi aldım kavanozları dışarı çıkarken öğünün koymak için kullanıyorum. Oioi set hediye gelmişti, daha koku sorunu olmadı ek olarak munchkin bölmeli tabak ve weebaby kaşık aldım hepsinden memnunum. Avent alıştırma suluğu aldım, hala içerken genzine kaçırıyor ama seviyor ilk günler ben kaşıkla içirdim daha yeni yeni alıştırma bardağı veriyorum. Kolsuz önlük almıştım kollu almak bence daha mantıklı üstü çok kirleniyor.

Og naturalden bebek irmiği, tam buğday unu, yulaf unu ve bebek tarhanası aldım. Tarhana ve irmiği denedim bebeğim ikisini de sevdi.

İki öğüne geçtik şuan için aklıma gelenler bunlar, ekstra bir şeye ihtiyacım olmadı henüz. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bence keyifli bir süreç umarım sizin de çok güzel geçer😊🌸🙌🏻
A

Aslınur H.

15 Mart 2026 23:10

Hilal

Ben og markasından aldım etrafımdakiler genelde onu kullanıyor ve memnunlar. Paslanmaz çelik vakumlu modellerde var bakabilirsiniz avent alıştırma bardağını ısırıp tükürüyor bardakla içmeyi daha çok seviyor bebeğim

Paslanmaz çelikleri nerden bulabilirim trendyoldan bakıyorum çıkmıyor sadece o uygulamauı kullanıyorum alışveriş için
A

Aslınur H.

15 Mart 2026 23:12

Eda Turan

Merhaba, biz de geçen ay başladık ek gıdaya. Kraft campo aldım ben mama sandalyesi. İkeayla arasındaydım ama şimdi çok memnunum bazen yatırıyorum yemeğini hazırlarken oyuncağıyla oyalanıyor, sağlamda bir sandalye uzun vadeli olur diye düşünüyorum. Kafede ikeaya oturtmuştum da pek hoşlanmadı. Onun dışında cam rende, buharda haşlama aparatı, küçük bir çelik tencere aldım. Küçük kavanozlardan almıştım ama ben yoğurt işini beceremedim, yoğurt makinesi aldım kavanozları dışarı çıkarken öğünün koymak için kullanıyorum. Oioi set hediye gelmişti, daha koku sorunu olmadı ek olarak munchkin bölmeli tabak ve weebaby kaşık aldım hepsinden memnunum. Avent alıştırma suluğu aldım, hala içerken genzine kaçırıyor ama seviyor ilk günler ben kaşıkla içirdim daha yeni yeni alıştırma bardağı veriyorum. Kolsuz önlük almıştım kollu almak bence daha mantıklı üstü çok kirleniyor.

Og naturalden bebek irmiği, tam buğday unu, yulaf unu ve bebek tarhanası aldım. Tarhana ve irmiği denedim bebeğim ikisini de sevdi.

İki öğüne geçtik şuan için aklıma gelenler bunlar, ekstra bir şeye ihtiyacım olmadı henüz. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bence keyifli bir süreç umarım sizin de çok güzel geçer😊🌸🙌🏻

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ❤️
E

Eda T.

15 Mart 2026 23:13

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ❤️

rica ederim, ne demek🙏🏻🤍
N

Nur ..

15 Mart 2026 23:27
Ben mama sandalyesi kiwinin 12 fonksiyonlu olanlarından aldım çok da memnunum tavsiye ederim. Soul kitchen dan ek gıda başlangıç paketi almıştım bebeğimin hangi ürünleri seveceğini bilmediğim için ondan da memnun kaldım bakabilirsiniz
M

Melike M.

15 Mart 2026 23:36
Biz joie almıştık fiyat olarak yüksek çok fonksiyonlu evet ama bence hiçte gerek yokmuş yani.Hantal ve geniş yer kaplıyor.Ev kendi evinizse ve geniş mutfagınız varsa sorun olmaz.Benimki öyle olunca aldım.Ama basit bişey bile alsan olur(güvenliğini dikkate alarak tabiki)
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 00:08
Mama sandalyesi Joie mimzy lx aldım katlanıyor ayarlanıyor bence rahat bebek irmigi dışında ayrı birsey almadım salça el yapımı alıyorum tanıdığımız yapıyor ek gıda yapmak için ayrı bi tencere almadım evde olanlar iş gördü haslama aparatida almadım normal suda hasladim ne kadar doğru bilemem tabi size kalmış ben çok ayrı ayrı vermeyi tercih etmediğim için pek bi alisveris yapmadım evde ne yemek pişirdiysem ona göre ayirdim 11 aylık olacak herseyi yiyor tavsiye ederim suluk bence alınabilir ama 9. Aya kadar bekleyip pipetli alabilirsiniz alıştırma bardağı olarak chicco almıştım çok mümkünüm hiç akitma yapmadı ama suan pipetle içmeyi daha çok seviyor mama tabağı ve bardak hediye gelmişti sanırım panis diye bi markaydı altı vakumlu elde yıkıyorum hiç koku olmadı size tavsiyem bebeğinizi deneme sürecinden sonra kendi yediğiniz yemeklere alistirmaniz olur yoksa çok zor oluyor bence
A

Aslınur H.

16 Mart 2026 00:11

Nur 🌸

Ben mama sandalyesi kiwinin 12 fonksiyonlu olanlarından aldım çok da memnunum tavsiye ederim. Soul kitchen dan ek gıda başlangıç paketi almıştım bebeğimin hangi ürünleri seveceğini bilmediğim için ondan da memnun kaldım bakabilirsiniz

Mutlaka bakacağım sağ olun 🌸
A

Aslınur H.

16 Mart 2026 00:11

Melike Molla

Biz joie almıştık fiyat olarak yüksek çok fonksiyonlu evet ama bence hiçte gerek yokmuş yani.Hantal ve geniş yer kaplıyor.Ev kendi evinizse ve geniş mutfagınız varsa sorun olmaz.Benimki öyle olunca aldım.Ama basit bişey bile alsan olur(güvenliğini dikkate alarak tabiki)

Evet bende bunu merak ediyorum
A

Aslınur H.

16 Mart 2026 00:13

Emel Coşar

Mama sandalyesi Joie mimzy lx aldım katlanıyor ayarlanıyor bence rahat bebek irmigi dışında ayrı birsey almadım salça el yapımı alıyorum tanıdığımız yapıyor ek gıda yapmak için ayrı bi tencere almadım evde olanlar iş gördü haslama aparatida almadım normal suda hasladim ne kadar doğru bilemem tabi size kalmış ben çok ayrı ayrı vermeyi tercih etmediğim için pek bi alisveris yapmadım evde ne yemek pişirdiysem ona göre ayirdim 11 aylık olacak herseyi yiyor tavsiye ederim suluk bence alınabilir ama 9. Aya kadar bekleyip pipetli alabilirsiniz alıştırma bardağı olarak chicco almıştım çok mümkünüm hiç akitma yapmadı ama suan pipetle içmeyi daha çok seviyor mama tabağı ve bardak hediye gelmişti sanırım panis diye bi markaydı altı vakumlu elde yıkıyorum hiç koku olmadı size tavsiyem bebeğinizi deneme sürecinden sonra kendi yediğiniz yemeklere alistirmaniz olur yoksa çok zor oluyor bence

Kaçıncı aydan itibaren kendi yediklerinizi verdiniz tadımlardan hemen sonra mı
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 00:17

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Kaçıncı aydan itibaren kendi yediklerinizi verdiniz tadımlardan hemen sonra mı

Tadimlardan sonra başladım ilk zamanlar pek yemedi çok karışık yağlı ve baharatlı yemekler vermedim hala baharat tuz vermiyorum
N

Nur ..

16 Mart 2026 00:17

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Mutlaka bakacağım sağ olun 🌸

Rica ederim 🌸 şu an kendimize yaptığım çorbalardan vs tuz atmadan önce bebeğime ayırıp sonrasında tuz atıyorum. Süreç daha kolay oluyo size de tavsiye ederim sürekli öğün hazırlamakla uğraşmamış olursunuz
A

Aslınur H.

16 Mart 2026 08:42

Emel Coşar

Tadimlardan sonra başladım ilk zamanlar pek yemedi çok karışık yağlı ve baharatlı yemekler vermedim hala baharat tuz vermiyorum

Dikkat edicem çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir