Ek Gıda 8 Ay Geçmeyen Sert Kaka Sorunu
94 görüntüleme
Z
Zeynep E. B.
15 Ocak 2026 18:33
8 aya birkaç günümüz kaldı kızım yaklaşık 2 haftadır kakasını dogru duzgun yapmıyor aslında hergun yapıyor ama katı ve bırkaö gün keçi pisliği kıvamındaydı cocuk cerrahına gittik 3 günlük bir lavman ve şurup verdi fakat şurubu hemen başlamanızı önermem çünkü o bir aylık tedavi dedi lla kurtarırsınız bence dedi evet lavmandan sonra rahatladık ıkı gün çiğköfte kıvamknda yaptı sonra yine katılaştı sonra bir gğn yapmadı ertssi gün daha katı yaptı bugunde yıne yApmadı az önce kucucuk bişey yapmış yedıklerıne dıkkst edıyorum süreklı kayıs kuru erik kırmızı pancar armut kabak bal kanağı lifli gıdalar verıyorum bu kakayı nasıl düzene sokacağız Allah aşkına yardımcı olurmusunuz günlerdir unlu yedırmıyordum sadece arada azcık irmik ve tel şehriye verıyordum nasıl düzenli normal kıvamda kaka yapmasını sağlarım yoruldum artık az beslenıyor faydasız beslenıyor dıye aklım cıkıyor
B
Büşra D.
16 Şubat 2026 19:14
Avokado zeytinyağı armut bizde aşırı kaka yaptıran yiyecekler
B
Büşra D.
16 Şubat 2026 19:15
Her gün avokado veriyorum her gün yapıyor ve lifli gıdalar yulaf tahinle karıştırın yabanmersini mandalina
T
Tuba
16 Şubat 2026 21:59
Çay kaşığının ucu kadar uyandığında zeytinyağ içirin birde öyle deneyin
R
Rabia İ. ..
16 Şubat 2026 22:57
Zeytinyağı ve Trabzon hurması bizde işe yaradı
Ç
Çağla y.
16 Şubat 2026 23:07
Benim kızımdada aynı sorun vardı günkurusu ve kayısıyı suda haşlayıp blender ile çekip haftada bir gün verdim, muzun miktarını kestim, yulaf unu besinlerine ekledim, bezelye , kabak mutlaka haftada bir gün ayrıca armutu da 3güne bir verdim sorunumuz çözüldü umarım sizede yardımcı olur🙏