Ek Gıda

292 görüntüleme
Merve M.

Merve M.

22 Ağustos 2026 23:42
4 bucuk aylik tadim yaptiranlar var dogru mu? Ve ya verenler var mi
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Ağustos 2026 23:50
Bunu takip ettiği çocuk doktoru karar veriyor eğer gelişimi normal ilerliyorsa 6 aydan önce başlamaya hiç gerek yok ben iki oğlumda da 6. Ayda başladım zaten yaklaşık 10. Aylık olana kadar anca alışıyorlar bazı dönemler red oluyor özellikle diş dönemlerinde şuan oğlum 1 yaşında 3 ana öğün 1 ara öğün anca yiyor bazen çok yiyor bazen az yiyor asla zorlamıyorum olabildiğince herşeyi tatırdım ben aman canı çeker diye de asla şeker çikolata dondurma o tarz bişey vermedim şuan teklif etsem bile yemiyor mesala eğer doktorunuz başlayabilirsiniz derse öyle başlayın yoksa bekleyin bence
Elif T.

Elif T.

23 Ağustos 2026 00:57
5 aylıktı bebeğim tadımlara başladığımız da doktorumuz kriterleri saymıştı hepsine uyuyordu başladık.
A

Ayça

23 Ağustos 2026 07:45
Çağla Karaarslan
Başını dik tutup desteksiz oturabilmeli ek gıdaya başlamak için bizde 6. Ayda tadımlara başlamıştık
yanlış biliyorsunuz, çocukların desteksiz oturmaları 7-8 ayı bulur. destekli oturuyorsa 6. ayda başlanır ek gıdaya
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir