Ek Gıda

246 görüntüleme
E

Elif B.

8 Ağustos 2026 06:59
İlk yumurtaları ne zaman ve nasıl vermeliyiz
Hatice N.

Hatice N.

8 Ağustos 2026 09:28
Ben 6 aylıkken 3 gün kuralıyla uyguladım doktorumuz alerjik kısmıyla ne kadar erken tanışırsa okadar iyi olur dedi ilk gün çeyrek ikinci gün yarım ve beyazı olucak şekilde verdim son günde beyazıyla beraber verdim sonrasında sarısını beyazını ayırt etmedik zaten
Hatice N.

Hatice N.

8 Ağustos 2026 09:29
Hatice Niniler
Ben 6 aylıkken 3 gün kuralıyla uyguladım doktorumuz alerjik kısmıyla ne kadar erken tanışırsa okadar iyi olur dedi ilk gün çeyrek ikinci gün yarım ve beyazı olucak şekilde verdim son günde beyazıyla beraber verdim sonrasında sarısını beyazını ayırt etmedik zaten
Alerjik ürünlerle zamanında olması en önemlisi tabi ama ertelemeden en kısa sürede tanıştırınca daha kolay tolere edebiliyorlar bal dışında bir yaşa kadar kesin yasak olan bir ürün olmadığını duydum bir çok doktordan bence araştırın
A

Ayse

8 Ağustos 2026 09:30
Ilk 3 gun ceyrek yarim tam olmak uzere sarisini sadece denedik biz de. Herhangi bi alerji olmadigi icin bir sonraki hafta ayni sekilde beyazini da ilave ettim ceyrek yarim tam seklinde.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Ağustos 2026 10:09
Bizde şuan sarısı olarak gidiyoruz önce çeyrek 3 gün sonra yarım 2 gün bugün tam sarı vericem yarında beyazının 1/8 i başlıcam 😊 birde ek gıdanın 8. Gününde ilk tadımı verdim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir