Ek Gıda
290 görüntüleme
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 17:20
9 aylık sadece anne sütü alıyor . Hiç bir şekilde ek gıda kabul etmiyor. 2 3 çay kaşığı alıp bırakıyor. Uykusunu almış keyfi yerindeyken deniyorum yine aynı sadece emmek istiyor .
M
MT
5 Ağustos 2026 18:04
Dışarda yedirmeyi deneyin parkta veya bahçede kuş kedi vs göstererek
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 18:05
Hepsini denedim kitap açıp okuyarak denedim ama kafasını çeviriyor sürekli
M
MT
5 Ağustos 2026 18:06
Hepsini denedim kitap açıp okuyarak denedim ama kafasını çeviriyor sürekli
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 18:08
Yemek yiyen başka yaşına yakın bir bebekle yedirmeyi denediniz mi
B
BurceS.
Premium Üye
5 Ağustos 2026 18:21
Yok mu bu durumun bir çözümü ya hiç bir şekilde ağzını açmıyor vitaminlerini veremiyorm臘♀️
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 18:28
Yok mu bu durumun bir çözümü ya hiç bir şekilde ağzını açmıyor vitaminlerini veremiyorm臘♀️
M
Mariye E. ..
5 Ağustos 2026 19:10
Yemeği anne sütünden ne kadar süre sonra verdiğiniz de önemli. Aç olduğu hâlde mi asla yemiyor.
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 19:12
Yemeği anne sütünden ne kadar süre sonra verdiğiniz de önemli. Aç olduğu hâlde mi asla yemiyor.
M
Mariye E. ..
5 Ağustos 2026 19:16
Ben sabah 7 de mama veriyorum ama 8 de kahvaltı verirsem benim oğlum da yemiyor. Saat 10 da kahvaltısını veriyorum yarı blw yarı kendim veriyorum. Muhakkak eline oyalanacağı salatalık dilimi gibi bir şey veriyorum o sırada ben yumurtasını veriyorum mesela. O da eline geçeni atıyor bazen hazırladığımiz her şeyi dört dörtlük yemiyorlar ama ben şunu gördüm acıkmalari lazım. Bir defa da daha geç saatte vermeyi deneyin derim naçizane
F
Figen T.
5 Ağustos 2026 19:27
Ben sabah 7 de mama veriyorum ama 8 de kahvaltı verirsem benim oğlum da yemiyor. Saat 10 da kahvaltısını veriyorum yarı blw yarı kendim veriyorum. Muhakkak eline oyalanacağı salatalık dilimi gibi bir şey veriyorum o sırada ben yumurtasını veriyorum mesela. O da eline geçeni atıyor bazen hazırladığımiz her şeyi dört dörtlük yemiyorlar ama ben şunu gördüm acıkmalari lazım. Bir defa da daha geç saatte vermeyi deneyin derim naçizane
A
Ayla A.
7 Ağustos 2026 15:50
Çocuklar 1 yaşında 1 ila2 yemek kaşığı arasında bir yerde yemek yer diyordu Doktor belki 9 ay için söylediğin miktar normaldir. Benim de bebeğim çok yemiyor 1 çay bardağı diyor ama neeerde olduğu kadar veriyorum
F
Figen T.
7 Ağustos 2026 15:52
Çocuklar 1 yaşında 1 ila2 yemek kaşığı arasında bir yerde yemek yer diyordu Doktor belki 9 ay için söylediğin miktar normaldir. Benim de bebeğim çok yemiyor 1 çay bardağı diyor ama neeerde olduğu kadar veriyorum
A
Ayla A.
7 Ağustos 2026 15:54
Ek gıda için çok zorlamayın bence yediği kadar yesin besin reddi olabilir sonra. Tabi kilo alımı gayet normalse
F
Figen T.
7 Ağustos 2026 16:04
Ek gıda için çok zorlamayın bence yediği kadar yesin besin reddi olabilir sonra. Tabi kilo alımı gayet normalse
Yükleniyor...