Ek Gıda

290 görüntüleme
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 17:20
9 aylık sadece anne sütü alıyor . Hiç bir şekilde ek gıda kabul etmiyor. 2 3 çay kaşığı alıp bırakıyor. Uykusunu almış keyfi yerindeyken deniyorum yine aynı sadece emmek istiyor .
M

MT

5 Ağustos 2026 18:04
Dışarda yedirmeyi deneyin parkta veya bahçede kuş kedi vs göstererek
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 18:05
Hepsini denedim kitap açıp okuyarak denedim ama kafasını çeviriyor sürekli
M

MT

5 Ağustos 2026 18:06
Figen Taşcı
Hepsini denedim kitap açıp okuyarak denedim ama kafasını çeviriyor sürekli
Yemek yiyen başka yaşına yakın bir bebekle yedirmeyi denediniz mi
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 18:08
Meliha Taşdemir
Yemek yiyen başka yaşına yakın bir bebekle yedirmeyi denediniz mi
Hayır onu denedim etrafımda yaşına uygun biri yok ki 2 yaşında abisi var ona yedirirken yanımıza alıyoruz veriyorum ama yemiyor
B

BurceS.

Premium Üye
5 Ağustos 2026 18:21
Yok mu bu durumun bir çözümü ya hiç bir şekilde ağzını açmıyor vitaminlerini veremiyorm臘♀️
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 18:28
Burçe Şubaş
Yok mu bu durumun bir çözümü ya hiç bir şekilde ağzını açmıyor vitaminlerini veremiyorm臘♀️
Benimki demir ilacına ve d vitaminine açıyor ağzını. Ama yemeklerde de sadece tadını beğendiklerine ama onlarda da 2 3 çay kaşığı
M

Mariye E. ..

5 Ağustos 2026 19:10
Yemeği anne sütünden ne kadar süre sonra verdiğiniz de önemli. Aç olduğu hâlde mi asla yemiyor.
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 19:12
Mariye Ergin
Yemeği anne sütünden ne kadar süre sonra verdiğiniz de önemli. Aç olduğu hâlde mi asla yemiyor.
Benim ikinci çocuğum sabah 7 de bi uyanıyor emziriyorum uyuyor sonra 8 de kalkıyor emzirmiyorum. Hemen kahvaltısını hazırlıyorum . Mesela bugün fincanda kek yaptım 1 dilim yedi
M

Mariye E. ..

5 Ağustos 2026 19:16
Ben sabah 7 de mama veriyorum ama 8 de kahvaltı verirsem benim oğlum da yemiyor. Saat 10 da kahvaltısını veriyorum yarı blw yarı kendim veriyorum. Muhakkak eline oyalanacağı salatalık dilimi gibi bir şey veriyorum o sırada ben yumurtasını veriyorum mesela. O da eline geçeni atıyor bazen hazırladığımiz her şeyi dört dörtlük yemiyorlar ama ben şunu gördüm acıkmalari lazım. Bir defa da daha geç saatte vermeyi deneyin derim naçizane
F

Figen T.

5 Ağustos 2026 19:27
Mariye Ergin
Ben sabah 7 de mama veriyorum ama 8 de kahvaltı verirsem benim oğlum da yemiyor. Saat 10 da kahvaltısını veriyorum yarı blw yarı kendim veriyorum. Muhakkak eline oyalanacağı salatalık dilimi gibi bir şey veriyorum o sırada ben yumurtasını veriyorum mesela. O da eline geçeni atıyor bazen hazırladığımiz her şeyi dört dörtlük yemiyorlar ama ben şunu gördüm acıkmalari lazım. Bir defa da daha geç saatte vermeyi deneyin derim naçizane
O zaman sabah 8 de emzireyim uyanınca durumuna göre 10 gibi kahvaltısını veririm . Bende eline o zaman o şekilde salatalık vs vereyim bir de öyle deneyeyim inşallah yer .
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:50
Çocuklar 1 yaşında 1 ila2 yemek kaşığı arasında bir yerde yemek yer diyordu Doktor belki 9 ay için söylediğin miktar normaldir. Benim de bebeğim çok yemiyor 1 çay bardağı diyor ama neeerde olduğu kadar veriyorum
F

Figen T.

7 Ağustos 2026 15:52
Ayla Akça
Çocuklar 1 yaşında 1 ila2 yemek kaşığı arasında bir yerde yemek yer diyordu Doktor belki 9 ay için söylediğin miktar normaldir. Benim de bebeğim çok yemiyor 1 çay bardağı diyor ama neeerde olduğu kadar veriyorum
Tamamen çocukla alakalı emdiği için açlık hissetmiyor galiba. Bugün 8 de uyandı emzirdim . Sonra tekrar uyudu kalkınca 10 da emzirmedim kahvaltı verdim yine yemedi. Saat 1 gibi ara öğün verdim biraz yedi yine kendi kaşığıyla 10 kaşık falan . Toplasan 1 yemek kaşığı yemiştir.
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:54
Ek gıda için çok zorlamayın bence yediği kadar yesin besin reddi olabilir sonra. Tabi kilo alımı gayet normalse
F

Figen T.

7 Ağustos 2026 16:04
Ayla Akça
Ek gıda için çok zorlamayın bence yediği kadar yesin besin reddi olabilir sonra. Tabi kilo alımı gayet normalse
Kilosu üst sınıra yakın bir sıkıntı yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir