Ek Gıda
644 görüntüleme
K
Kader K. ..
5 Ağustos 2026 10:09
13 aylık bebeğim asla ek gıdaya dolu dolu geçemedi. Çok fazla ısrar edip bıktırmadıkta yemek istemediğinde kaldırdık. Sofraya hep birlikte oturduk. Önüne koyduğum da oldu alıp kendi yesin diye aldı oynadı attı. Kaşıklara asla ağzını açmadı açmıyor ağzını kitleyip vuruyor. Küçük küçük parça koyuyorum ya da yiyebileceği şekilde önüne oynuyo parçalayıp atıyor. Ek gıdaya asla geçemedik. Çiğnemesi var Çubuk krakeri yiyor çok nadir arada. Çorba olsun yoğurt olsun yahut katı bir gıda olsun asla yemiyor. Zaten kiloda almıyor artık zayıf çıktı kilosu. Vitaminleri de düşük çıktı demir ve B12 ye başladık. Nasıl olacak nasıl yedirecegim bilmiyorum
O
Ozlem
5 Ağustos 2026 12:47
Vitaminleri normal seviyelere geldikçe yemesi düzelecektir. Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım yemek istemediklerinde yemiyorlar maalesef. Denemediyseniz öğün aralarını açabilirsiniz biraz daha fazla yer belki.
K
Kader K. ..
5 Ağustos 2026 12:58
Denedim onu da sadece anne sütü alıyor beni emiyor doğal olarak oda yetmiyor
Ş
Şuheda T.
5 Ağustos 2026 13:28
Aynı sorun bizde de var 14 aylık sadece emmek istiyor yemek hep ağzından atıyor tarhana ve yoğurt çorbasını seviyor içerisine et tavuk suyu koyuyorum sizde tarhana ve yoğurt çorbası vermeyi deneyin bebekler çok sever
Yükleniyor...