Ek Gıda

131 görüntüleme
M

Merve U.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:28
Merhabalar bebeğim şu an 5 aylık 5 buçuk olunca ek gıdaya başlayacağız şu an sadece anne sütüyle besleniyor kızım. 7 aylık olduğunda işe başlayacağım sabah 8 den öğlen 12 ye kadar çalışacağım. Bu 4 saatlik süreçte sadece ek gıda yeterli olur mu sizce süt sağmak istemiyorum göğüslerim hemen yara oluyor acaba mama mı versem ne yapsam bilemedim tavsiyelere açığım
H

Hacer D.

12 Temmuz 2026 22:31
Meme reddi ihtimaline karşı güzel bı pompa ile sağım yapmanızı öneririm aksi takdirde inanın daha zor olacaktir
M

Merve U.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:33
Hacer Dağlı
Meme reddi ihtimaline karşı güzel bı pompa ile sağım yapmanızı öneririm aksi takdirde inanın daha zor olacaktir
Sağdığım sütü biberonla verince de meme reddi olmaz mı
H

Hacer D.

12 Temmuz 2026 22:38
Merve Uçar
Sağdığım sütü biberonla verince de meme reddi olmaz mı
Haklısın biberon kullanımı meme reddi için her zaman bir risktir. Ancak mamaya geçmek de süt üretimini azaltıp emzirme sürecini çok daha hızlı sonlandırabilir. Maalesef zor bı karar 路♀️
S

Selin A.

12 Temmuz 2026 23:19
Aşağı yukarı bende aynı sürelerde işte oluyorum. Ek gıda yeterli oluyor gibi zaten ilk uykusunu uyuyor 9 gibi. Eğer acıktığını düşünüyorsa annem mama veriyor nadiren
H

HafsaÖ.

12 Temmuz 2026 23:50
Merhaba sağımı bırakmayın çünkü bebeğiniz ek gıda ile doyacak kadar büyük değil bu dönem tadım dönemi. Gereğinden fazla ek gıda kabızlıga sebep olur kaldı ki bebeğiniz onu doyuracak kadar ek gıdayı mıhtelemen yemeyecektir. Sizinle aynı zamanda işe başladım daha önce hiç biberonla sağıp vermemiştim red olur mu diye korkarken biberonu kabul etmedi 5-6 ay boyunca enjektörle beslendi. Daha yeni yeni biberonu alıyor. Demem o ki ayına göre sütünüze ihtiyacı var hem sağım yapmak sütünüzdeki azalma ihtimalini de ortadan kaldırır. Kolaylıklar diliyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir