Ek Gıda

89 görüntüleme
E

Ebru ..

27 Mayıs 2026 14:40
Ek gıdaya yeni başlıycaz kabak vs. İçine zeytin yağı mı anne sütü mü koyuyorsunuz
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 15:40
Ben hiç anne sütü koymadım hep zeytinyağı koydum ilk zamanlar kakasını 3 4 günde yapıyordu şuan tamamen alıştı ek gıdaya her yemeğini zaten zeytinyağlı yapıyorum
E

Ebru ..

27 Mayıs 2026 15:41
Göktenur Bektaş
Ben hiç anne sütü koymadım hep zeytinyağı koydum ilk zamanlar kakasını 3 4 günde yapıyordu şuan tamamen alıştı ek gıdaya her yemeğini zaten zeytinyağlı yapıyorum
Peki yoğurtla başlayacağım ona zeytin yağı koyulmuyor değil mi
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 15:44
Ben koymadım hiç sadece sebzeye koydum sonuçta yoğurta probiyotik var ilk zamanlar kakasını yapmıyor diye endişelenmeyin bağırsakları anca alışıyor sonrasında düzene giriyor
E

Ebru ..

27 Mayıs 2026 15:44
Göktenur Bektaş
Ben koymadım hiç sadece sebzeye koydum sonuçta yoğurta probiyotik var ilk zamanlar kakasını yapmıyor diye endişelenmeyin bağırsakları anca alışıyor sonrasında düzene giriyor
Hangi marka süt ve maya ile yaptınız acaba
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 15:47
Ebru
Hangi marka süt ve maya ile yaptınız acaba
Ben Şok marketen bakraçlık süt aldım başka marka bulamadım yaşadığım yer küçük biyer activa yoğurt ile mayaladım çokta güzel tuttu ama yapamadığım da hazır yoğurt da verdim her hangi bi yan etksini görmedim
E

Ebru ..

27 Mayıs 2026 15:51
Göktenur Bektaş
Ben Şok marketen bakraçlık süt aldım başka marka bulamadım yaşadığım yer küçük biyer activa yoğurt ile mayaladım çokta güzel tuttu ama yapamadığım da hazır yoğurt da verdim her hangi bi yan etksini görmedim
Birde zeytinyağını sorsam hangisini kullandınız bebek için
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 16:04
Ebru
Birde zeytinyağını sorsam hangisini kullandınız bebek için
Onu hiç dışardan almadım babam saolsun el yapımı zeytinyağı gönderdi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir