Ek Gıda
123 görüntüleme
N
Nurcn
17 Mayıs 2026 11:58
6 buçuk aylık bebeğim var ek gıdaya geçtik tadimları bitirdik ilgisi yok yemeğe kaşığı uzatınca ağzını kapatıyor ağzını açtığında hemen yediriyorum açken tokken de denedim ilgisi yok hiç ne yapmam lazım eline bişey verince ağzına götürmüyor
M
Meryem Ş.
17 Mayıs 2026 11:59
Benim bebeğim de aynı şekilde ve karışım vermeye başladığımda kustu korkuyorum şimdi veremiyorum ek gıda
N
Nurcn
17 Mayıs 2026 12:00
Farklı alternatifler halinde verebilirsiniz aslında
O
Ozlem
17 Mayıs 2026 12:30
Merhaba olabildiğince önüne koyun dokunsun sizde yanında yemek yiyebilirsiniz. Bence her bebeğin alışma süreci farklı o yüzden zorlamayın derim. 9-12 aya kadar anne sütü/ mama ön planda oluyor biliyorsunuzdur ama insan yesin istiyor anlıyorum sizi. Bende aç tok her şeyi denemiştim.Benim kızım ek gıdaya 9.-10. Ayda alıştı diyebilirim. Sabırlı olun ❤️
N
Nurcn
17 Mayıs 2026 12:34
Merhaba olabildiğince önüne koyun dokunsun sizde yanında yemek yiyebilirsiniz. Bence her bebeğin alışma süreci farklı o yüzden zorlamayın derim. 9-12 aya kadar anne sütü/ mama ön planda oluyor biliyorsunuzdur ama insan yesin istiyor anlıyorum sizi. Bende aç tok her şeyi denemiştim.Benim kızım ek gıdaya 9.-10. Ayda alıştı diyebilirim. Sabırlı olun ❤️

Hülya C. ..
17 Mayıs 2026 13:20
Doktorumuzun geçen gün canlı yayında bahsetti tadım dönemi 9 aya kadar devam ediyor zaten bir yiyecek tattırırken 3 gün beklemeniz gerek 15 günde bütün yiyecekleri tadımlamış olmazsınız. Acele etmeden deneyerek gidin derim ve Osman hocanın youtube videosunu izleyebilirsiniz.
N
Nurcn
17 Mayıs 2026 16:35
Teşekkür ederim öneriniz için mutlaka bakacağım
Yükleniyor...