Ek Gıda

137 görüntüleme
Ş

Şeyma Z.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 21:31
4 aylık kız bebeğime ek gıda olarak değil ama salatalık elma gibi meyvelerin tadını alacak kadar ağzına değdirebilir miyim
M

Meliha T.

14 Mayıs 2026 22:16
Hayır henüz sindirim sistemi hazır değil dr karar vermeden sakın başlamayın
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
14 Mayıs 2026 22:50
Ek gıda oluyor Şeyma hanım bu zaten ilk 3-4 ay hep dediğiniz gibi tadına bakarak geçiyor. Ek gıda dediğimiz kaşık kaşık yedirmek değil. Öncelikle bebek hazır olmalı acele etmeyin. Oturuyor mu, diş çıktımı, istekli mi. Yemesi sindirmesi cignemesi için hepsi gerekli. Acele etmeyin lütfen. Etraf yemiyor diyen anneler ile dolu.
Ş

Şeyma Z.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 23:02
Meliha Taşdemir
Hayır henüz sindirim sistemi hazır değil dr karar vermeden sakın başlamayın
Zaten yedirmek değil diline değdirerek tadına bakması için sordum
E

Ece ..

14 Mayıs 2026 23:02
Şeyma Hanım Merhaba, valla bende çok hevesliydim sizi çok iyi anlıyorum, [6.ayda](6.ayda) başladık tadım yapmaya benim tecrübemde hiç heveslenicek bir şey değilmiş ne taddıysa yüzünü ekşitti bence sabredin başını dik tutsun, oturabilsin, doğum kilosunun 2 katına çıksın yemeğe hevesli olsun zaten ömrü boyunca gıda alıcak şuan sütün tadını çıkartsın sonra ne yedirsem/taddırsam dönemi başlıyor
G

Gizem C.

14 Mayıs 2026 23:35
Benim bebeğimde 2 gün sonra 4. ayını tamamlıyor. 2-3 gündür ek gıdaya basladım. Sadece anne sütü alıyordu, sütümde yetiyor fakat doğum kilosunun iki katına cıktı. Başını tutabiliyor ve ağzına kaşık uzattığımda ağzını açıyor. Sabahları kendi yaptığım yoğurtla başladım simdi yumurta sarısı ve yoğurt yiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir