Ek Gıda !!!
72 görüntüleme
E
Elif K.
9 Nisan 2026 14:27
Bende mi sorun var diyorum artık , sosyal medyada gördüğüm bebekler 7-8 aylık hopur hopur yiyor . Benim kızım 1 hafta sonra 9 aylık olucak önüne koyduğum yiyeceğe sadece bakıyor . Ve yere atıyor ağzına götürmüyor . Ne yapsam 2-3 nohut kadar yerse yer kalan çöp. 5,5 aylıkken başladım ek gıdaya doktor önerisi ile düzenli öğünler yapmaya çalıştım değişik tarifler klasik tarifler yok yemiyor . Sadece sevdiği tek şey yoğurt onuda öğün olarak sürekli yediremem ki. Ne yapabilirim sevgili anneler .
T
Tuğba K.
9 Nisan 2026 14:36
Merhaba 🫶🏻 kızlarımz aynı haftadalar, bende sizin gibi erken başladm hatta 5 aylıkken falan tadımları yaptm ama hiç yemıyordı agzını acmıyordu neredeyse bende o süreçte bıraktm 6.5 aylıkkn tekrar başladm ara ara verıodm ama yemıyordu gene yemedi sonra sonra 3 4 gün ara ile başladm 1 2 kasık belki yedi şimdi yemeğe başladı kaşığı çok sevmıyoms kızım genelde parmağımı kullandım corba sıvı gıdalar haric yere örtu serip eline verdim pankeki falan o sıra kucuk kucuk yedirdm, maalsf onlarda biz gibi kendi yemeklernızı bebeğinze uyarşm bence tuz ve aşısır baharat olmadgı sürece yedirirn ben psk bozuldugu için instayı 1.5 ay kapattm o derece her bebek farklı boşverşn bence🫶🏻
E
Elif K.
9 Nisan 2026 15:41
@Tuğba Karaboğa Karşılaştırma yapmam genelde ama üzüldüm ben mi beceremiyorum diye. Teşekkür ederim 🌸