Ek Gıda

129 görüntüleme
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 17:14
Bebeğim bir yaşında ancak taneli kesinlikle yemek istemiyor yani dişten olabilir mi yoksa ben mi alıştırdı çok zorlanıyorum yani yoğurdun içine koysan bile böyle hissedince çıkartmak istiyor
Sema .

Sema ..

1 Nisan 2026 17:16
Çok normal denemeye devam et yemiyor çıkarıyor diye vazgeçme alışma sürecinde şuan
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 17:16

Sema

Çok normal denemeye devam et yemiyor çıkarıyor diye vazgeçme alışma sürecinde şuan

Öyle mi dersin ya böyle diğer platformlarda görüyorum bebekler koca koca tabakları yiyor benimki çıkartıyor ağzından sürekli ya da ağzında tutuyor
G

Gülbala

1 Nisan 2026 18:05
Aynı sorunu bende yaşıyorum . Kızım 18 aylık ve hala et yemiyor yediği zamanda çıkarıp atıyor ve bunun suçlusuda benim o kadar bilendrdan keçirip verdim ki kızım sert yemekler yemiyor. Ve şimdi oğlum var ek qıdaya geçtiğimiz zaman ser yemekler verecemm ki alışsın sonradan problem yaşamıyım
A

Arzu.G

1 Nisan 2026 18:12
Uzun zamandır devam ediyorsa pürüzsüz kıvama alıştığı için reddediyordur taneli yemeyince aç kalmayacağını arkasından istediği kıvamda yemek geleceğini biliyorsa yemez . pütür tane artira artira gidin miktarlarini .kısa süredir böyleyse distendir zorlamayin rahatlayinca geçer zaten
E

Elif B. ..

1 Nisan 2026 18:14
Alışmış olabilir 7. Aydan itibaren pütürlü vermeye başlamak gerekiyor yoksa sonrasında kabul etmiyor bebekler
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 18:32

Gülbala

Aynı sorunu bende yaşıyorum . Kızım 18 aylık ve hala et yemiyor yediği zamanda çıkarıp atıyor ve bunun suçlusuda benim o kadar bilendrdan keçirip verdim ki kızım sert yemekler yemiyor. Ve şimdi oğlum var ek qıdaya geçtiğimiz zaman ser yemekler verecemm ki alışsın sonradan problem yaşamıyım

Ama ben blender yemeklere hiç vurmadım çorbalar bi tek sıvıydı ya
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 18:33

Elif Baylan

Alışmış olabilir 7. Aydan itibaren pütürlü vermeye başlamak gerekiyor yoksa sonrasında kabul etmiyor bebekler

Ben galiba hatayı Orda yaptım şimdi ufak ufak deniyorum belki düzeltirim
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 18:58

Arzu.G

Uzun zamandır devam ediyorsa pürüzsüz kıvama alıştığı için reddediyordur taneli yemeyince aç kalmayacağını arkasından istediği kıvamda yemek geleceğini biliyorsa yemez . pütür tane artira artira gidin miktarlarini .kısa süredir böyleyse distendir zorlamayin rahatlayinca geçer zaten

tamam teşekkür ederim
A

Arzu.G

1 Nisan 2026 19:00

Gülbala

Canınızı sıkmayın istediği şeyler olunca öyle bir yer ki cignemeyi öğrensin yeter ki
C

Cennet A. T.

1 Nisan 2026 19:00

Arzu.G

Canınızı sıkmayın istediği şeyler olunca öyle bir yer ki cignemeyi öğrensin yeter ki

Valla bazen çok üzülüyorum aç kalıyo diye süt süt doyuramaz ki diyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir