Ek Gıda

60 görüntüleme

N.

29 Mart 2026 17:07
Merhabalar doktorumuz çalışan annesin 6. Ay büyüme atak dönemi olduğu için vereceğin şeyleri yemeyebilir 4. Ayda yavaşça ek gıdaya başla dedi ve meyvelerden başlamamı istedi. Sizler nasıl bir yol izlediniz
M

Merve ..

29 Mart 2026 17:09
Benim çocuğum 4. 5. ayında istekliydi ben ne yersem takip ediyor almak istiyordu [5.ayında](5.ayında) sık olmamakla birlikte azar azar vermiştim
A

Arzu.G

Premium Üye
29 Mart 2026 17:32
Doktorunuzun söylediklerinde mantıklı hicbirsey yok maalesef . Osman hocanın videosu var bu konularla ilgili ona bı göz atın ek gıda için kriterleri karsiliyorsa başlayın tadimlara. sebzelerle çay kaşığı porsiyonlarla 2-3 gün deneyerek başlayın. Yoğurtla devam edip meyveyi en sona bırakın .sonra yumurta gibi alerjik kıyma gibi daha ağır besinlere geçersiniz . Mama sandalyesinde dik oturamayan yiyeceklere ilgi duymayan bir bebeğe [4.ayda](4.ayda) tadım başlarsanız en basitinden bağırsak sorunları yaşarsınız uzun süre ki bu ek gıda reddinden daha çok yorar sizi
Latife K.

Latife K.

29 Mart 2026 17:57
Ben [6.ayda](6.ayda) başladım sadece anne sütü aldığı için. Mama alıyor olsaydı [5.ayda](5.ayda) başlayacaktım. Ve meyveden başlamak çok mantıksız. Çünkü meyve şekerli olduğu için sebze verince yemek istemiyorlar. Sası geliyor tat olarak. Yoğurt sebze meyve şeklinde ilerledim ben
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir