Ek Gıda
60 görüntüleme
N.
29 Mart 2026 17:07
Merhabalar doktorumuz çalışan annesin 6. Ay büyüme atak dönemi olduğu için vereceğin şeyleri yemeyebilir 4. Ayda yavaşça ek gıdaya başla dedi ve meyvelerden başlamamı istedi. Sizler nasıl bir yol izlediniz
M
Merve ..
29 Mart 2026 17:09
Benim çocuğum 4. 5. ayında istekliydi ben ne yersem takip ediyor almak istiyordu [5.ayında](5.ayında) sık olmamakla birlikte azar azar vermiştim
A
Arzu.G
Premium Üye
29 Mart 2026 17:32
Doktorunuzun söylediklerinde mantıklı hicbirsey yok maalesef . Osman hocanın videosu var bu konularla ilgili ona bı göz atın ek gıda için kriterleri karsiliyorsa başlayın tadimlara. sebzelerle çay kaşığı porsiyonlarla 2-3 gün deneyerek başlayın. Yoğurtla devam edip meyveyi en sona bırakın .sonra yumurta gibi alerjik kıyma gibi daha ağır besinlere geçersiniz . Mama sandalyesinde dik oturamayan yiyeceklere ilgi duymayan bir bebeğe [4.ayda](4.ayda) tadım başlarsanız en basitinden bağırsak sorunları yaşarsınız uzun süre ki bu ek gıda reddinden daha çok yorar sizi

Latife K.
29 Mart 2026 17:57
Ben [6.ayda](6.ayda) başladım sadece anne sütü aldığı için. Mama alıyor olsaydı [5.ayda](5.ayda) başlayacaktım. Ve meyveden başlamak çok mantıksız. Çünkü meyve şekerli olduğu için sebze verince yemek istemiyorlar. Sası geliyor tat olarak. Yoğurt sebze meyve şeklinde ilerledim ben
Yükleniyor...