Ek Gıda

97 görüntüleme
E

Elif A.

Premium Üye
23 Mart 2026 20:09
ek gıda tadımlarına başladık, 12 gündür tadım yapıyoruz, doktorumuzun önerisiyle her besin için üç gün kuralıyla ilerliyoruz. Ama kafam karışık. Günde 2 öğüne ne zaman geçmeliyim, öğünlerde ne kadar vermeliyim, bu tadım miktarlarını ne kadar ne zaman artırmalıyım tavsiye alabilir miyim
İ

İrem A.

23 Mart 2026 20:33
Bizim doktorumuz 2. Haftada 2 öğün olacak şekilde yönlendirdi sabah şekerlemesinden sonra yoğurt öğle uykusundan sonra da tadım yaptırdığımız besin 3 gün kuralı ile gidiyoruz ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 2 çay kaşığı 3. Gün 1 çay kaşığı olacak şekilde. Yoğurt yarım çay bardağı olacak şekilde koyuyorum ne kadar yerse.
G

Gül Y.

23 Mart 2026 21:09
Biz de ek gıdanın 8. günündeyiz. Doktorumuz her besini 3 gün denemesini istedi. [6.ay](6.ay) boyunca tek öğün olacak dedi [7.ayda](7.ayda) 2 öğüne çıkacak sonra her ay 1 öğün artıp 1 yaşında 3 ana 3 ara öğün yapacak dedi. Püreler 2 yemek kaşığını geçmesin dedi yoksa kabız olurmuş yemezse ısrar etmeyin ertesi gün tekrar deneyin dedi . Bir de en geç öğlen 2 gibi öğününü yapsın alerji olursa 6-8 saat sonrasında belirti verebiliyormuş uykusuna denk gelmesin dedi
E

Elif A.

Premium Üye
23 Mart 2026 21:19
İrem Aslantaş
Bizim doktorumuz 2. Haftada 2 öğün olacak şekilde yönlendirdi sabah şekerlemesinden sonra yoğurt öğle uykusundan sonra da tadım yaptırdığımız besin 3 gün kuralı ile gidiyoruz ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 2 çay kaşığı 3. Gün 1 çay kaşığı olacak şekilde. Yoğurt yarım çay bardağı olacak şekilde koyuyorum ne kadar yerse.
Çok teşekkür ederim 🌸
E

Elif A.

Premium Üye
23 Mart 2026 21:19
Gül Yıldız
Biz de ek gıdanın 8. günündeyiz. Doktorumuz her besini 3 gün denemesini istedi. [6.ay](6.ay) boyunca tek öğün olacak dedi [7.ayda](7.ayda) 2 öğüne çıkacak sonra her ay 1 öğün artıp 1 yaşında 3 ana 3 ara öğün yapacak dedi. Püreler 2 yemek kaşığını geçmesin dedi yoksa kabız olurmuş yemezse ısrar etmeyin ertesi gün tekrar deneyin dedi . Bir de en geç öğlen 2 gibi öğününü yapsın alerji olursa 6-8 saat sonrasında belirti verebiliyormuş uykusuna denk gelmesin dedi
Çok teşekkür ederim 🌸
M

Melekg

23 Mart 2026 22:58
Biz de başlayalı yaklaşık 20 gün oldu. Öğün sayısını henüz arttırmıyoruz. Bu ayın amadı tadım. Önünüzdeki ay itibari ile karışım çorbalara geçeceğiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir