Ek Gıda

128 görüntüleme
N

Nurbay

19 Mart 2026 11:09
Bebeğim 8 aylık ek gıdayı en fazla 4-5 Kasık yiyor ondan fazlasını asla kabuk etmiyor aglamaya başlıyor sizde durumlar nasil
C

Cemilenur S.

19 Mart 2026 11:28
Benim de 9 aylık ancak oyun oynayarak şarkı söyleyerek yedirmeye çalışıyorum
Emel C.

Emel C.

19 Mart 2026 11:35
Yemiyorsa zorlamayın suan ek gıdayla doymaz zaten zorlarsanız dahada küsebilir dişleri çıktıysa kendi yiyebilecegi parmak gıdalar verip yemeye tesvik edebilirsiniz
N

Nurbay

19 Mart 2026 12:54
2 dişivar pankek falan yapıyorum onu da 1 tane anca yiyor yemiyor doğru diyorsunuz 1 yaşına kadar tamamlayıcı besin anne sütü ama yemeyince de üzülüyorum hele hele internette kocaman kocaman porsiyonlar hazırlayıp yedirenleri gorunce hepten stres oluyorum niye yemiyor diye
Emel C.

Emel C.

19 Mart 2026 13:34
Nurbay
2 dişivar pankek falan yapıyorum onu da 1 tane anca yiyor yemiyor doğru diyorsunuz 1 yaşına kadar tamamlayıcı besin anne sütü ama yemeyince de üzülüyorum hele hele internette kocaman kocaman porsiyonlar hazırlayıp yedirenleri gorunce hepten stres oluyorum niye yemiyor diye
Ya hiç internete bakmayın izlenme almak için kırk takla atıyorlar ne hikmetse hepsinin cocuguda koca adam gibi yiyor tamamen boş şeyler bizim bebeklerimizde emin ol az yiyor bi bebeğin o kadar yemek yemesi imkansız ve faydalı değil bence çocuğu zorluyorlar benim bebegim 11 aylık olacak dediğin miktarlardan fazla yediği çok çok nadir oluyor kendini strese sokma ne kadar yerse yesin kıyaslarsan canin sıkılır hiç gereği yok
Emel C.

Emel C.

19 Mart 2026 13:35
Birde size tavsiyem kendi yemeklerinizden tuzsuz baharatsız ayırıp onları yedirin damak tası alışsın ileride kolay olur ben öyle yapıyorum yiyorda ne yemek varsa birde korkmazsanız eline elma armut kesip verin siz yanındayken onunla oyalansın kendi yemeyi ogrensin
N

Nurbay

19 Mart 2026 13:37
Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı❤️❤️
H

Hakime S.

Premium Üye
19 Mart 2026 15:37
Emel Coşar
Birde size tavsiyem kendi yemeklerinizden tuzsuz baharatsız ayırıp onları yedirin damak tası alışsın ileride kolay olur ben öyle yapıyorum yiyorda ne yemek varsa birde korkmazsanız eline elma armut kesip verin siz yanındayken onunla oyalansın kendi yemeyi ogrensin
Çok doğru emel hanım bende kendi yaptigim yemeklerden vermeye çalışıyorum fakat salçalı olarak da vereyim mi bebeğim 10 aylık
Emel C.

Emel C.

19 Mart 2026 21:47
Hakime Sim
Çok doğru emel hanım bende kendi yaptigim yemeklerden vermeye çalışıyorum fakat salçalı olarak da vereyim mi bebeğim 10 aylık
Ben veriyorum çok miktarda kullanmıyorum salçayı birde salçalı yemek veriyorsam yanına muhakkak yoğurt veriyorum 8 aylıkken başladım bence verebilirsiniz birsey olmaz ilk başta belki biraz kusabilir ama birkaç kereden sonra o da geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir