Ek Gıda
128 görüntüleme
N
Nurbay
19 Mart 2026 11:09
Bebeğim 8 aylık ek gıdayı en fazla 4-5 Kasık yiyor ondan fazlasını asla kabuk etmiyor aglamaya başlıyor sizde durumlar nasil
C
Cemilenur S.
19 Mart 2026 11:28
Benim de 9 aylık ancak oyun oynayarak şarkı söyleyerek yedirmeye çalışıyorum

Emel C.
19 Mart 2026 11:35
Yemiyorsa zorlamayın suan ek gıdayla doymaz zaten zorlarsanız dahada küsebilir dişleri çıktıysa kendi yiyebilecegi parmak gıdalar verip yemeye tesvik edebilirsiniz
N
Nurbay
19 Mart 2026 12:54
2 dişivar pankek falan yapıyorum onu da 1 tane anca yiyor yemiyor doğru diyorsunuz 1 yaşına kadar tamamlayıcı besin anne sütü ama yemeyince de üzülüyorum hele hele internette kocaman kocaman porsiyonlar hazırlayıp yedirenleri gorunce hepten stres oluyorum niye yemiyor diye

Emel C.
19 Mart 2026 13:34
2 dişivar pankek falan yapıyorum onu da 1 tane anca yiyor yemiyor doğru diyorsunuz 1 yaşına kadar tamamlayıcı besin anne sütü ama yemeyince de üzülüyorum hele hele internette kocaman kocaman porsiyonlar hazırlayıp yedirenleri gorunce hepten stres oluyorum niye yemiyor diye

Emel C.
19 Mart 2026 13:35
Birde size tavsiyem kendi yemeklerinizden tuzsuz baharatsız ayırıp onları yedirin damak tası alışsın ileride kolay olur ben öyle yapıyorum yiyorda ne yemek varsa birde korkmazsanız eline elma armut kesip verin siz yanındayken onunla oyalansın kendi yemeyi ogrensin
N
Nurbay
19 Mart 2026 13:37
Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı❤️❤️
H
Hakime S.
Premium Üye
19 Mart 2026 15:37
Birde size tavsiyem kendi yemeklerinizden tuzsuz baharatsız ayırıp onları yedirin damak tası alışsın ileride kolay olur ben öyle yapıyorum yiyorda ne yemek varsa birde korkmazsanız eline elma armut kesip verin siz yanındayken onunla oyalansın kendi yemeyi ogrensin

Emel C.
19 Mart 2026 21:47
Çok doğru emel hanım bende kendi yaptigim yemeklerden vermeye çalışıyorum fakat salçalı olarak da vereyim mi bebeğim 10 aylık
Yükleniyor...