Ek Gıda

148 görüntüleme
Z

Zehra B.

11 Mart 2026 23:50
Oğlum beş aylık tadım için el gıdaya geçtik. Ama öyle sıra ile değil de evde ne varsa o gün ondan yapıp veriyorum. Bazen kendimize yaptığım çorbadan da içiyor yani içiyor dediysem bir kaç çay kaşığı. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Eski usul en iyisidir diye düşünüp geçiş yaptık. Beşinci ayında başlama sebebimiz de kan ilacı almamak için çünkü kabız yaptı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

11 Mart 2026 23:55
Kan ilacını bilemem ama eski usul dediğiniz gibi iyidir

Yumurta 3 gün kuralıyla ilerleyin birde süt ürünlerini alerjisi olup olmadığını daha iyi anlarsınız
T

Tutku A.

12 Mart 2026 00:03
5 aylık bir bebek için evde ne varsa o yesin demek çok doğru mu bilemedim yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil ama 5 ayda henüz bebeklerin bağırsakları gelişmeye devam ettiği için bizim yediklerimizi vermenin kabız/ ishal sorununa yol açtığını çevremdeki birçok anneden duydum.
Z

Zehra B.

12 Mart 2026 00:19
Tutku Aras
5 aylık bir bebek için evde ne varsa o yesin demek çok doğru mu bilemedim yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil ama 5 ayda henüz bebeklerin bağırsakları gelişmeye devam ettiği için bizim yediklerimizi vermenin kabız/ ishal sorununa yol açtığını çevremdeki birçok anneden duydum.
Evde ne varsa dediğim evdeki sebzeleri buharda haşlıyorum tuzu az ya da baharatsız çorbalarda tadım yaptıyorum
Z

Zehra B.

12 Mart 2026 00:19
Fatma Albina U
Kan ilacını bilemem ama eski usul dediğiniz gibi iyidir

Yumurta 3 gün kuralıyla ilerleyin birde süt ürünlerini alerjisi olup olmadığını daha iyi anlarsınız
Teşekkür ederim
K

Kader A.

12 Mart 2026 00:35
Yumurta verdiğimde hafif yüzde ve kollarında kabarma oluyor
Z

Zehra B.

12 Mart 2026 01:00
Kader Akbulut
Yumurta verdiğimde hafif yüzde ve kollarında kabarma oluyor
Yumurta daha hiç denemedim tam altı ayı doldurmasını bekliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir