Ek Gıda

128 görüntüleme
Ş

Şerife E.

10 Mart 2026 14:20
Bebekler kaçıncı aydan sonra bizimle aynı sofradan yiyebiliyorlar? Sizler ne zaman yedirdiniz?Tahini ne zaman verdiniz?
E

Eliff

10 Mart 2026 14:32
Tahin i ek gıdaya başladığınız andan itibaren verebilirsiniz sadece 3 gün kuralına uymanız gerek alerjen bi besin
Çağla Y.

Çağla Y.

10 Mart 2026 14:52
6. 7. Ay tadım gecti zorlamadım hiç 7. Ay bittiği gibi hiç yemek ayırmadan bizimle bir kahvaltı yaptı aksam yemeği yedi sadece yemekleri tuzsuz yaptım o kadar
Ş

Şerife E.

10 Mart 2026 14:54

Eliff

Tahin i ek gıdaya başladığınız andan itibaren verebilirsiniz sadece 3 gün kuralına uymanız gerek alerjen bi besin

Çok teşekkür ederim , yeni aldım da henüz vermedim 8 buçuk aylık nerdeyse , tadım yaptırayım ben de
Ş

Şerife E.

10 Mart 2026 14:54

Çağla Yormaz

6. 7. Ay tadım gecti zorlamadım hiç 7. Ay bittiği gibi hiç yemek ayırmadan bizimle bir kahvaltı yaptı aksam yemeği yedi sadece yemekleri tuzsuz yaptım o kadar

Ben de öyle yapmak istiyorum da bir zararını gördünüz mü?
Çağla Y.

Çağla Y.

10 Mart 2026 15:06
Hayır suan 10 aylık hala aynı düzen üstelik yemekte çok mutlu çok iştahlı ekstra da ben yorulmuyorum ona ayrı kendimize ayrı yapmak için

Zaten bütün tadımları bitirdikten sonra daha neyini ayıracağız ki mantıken ben böyle düşündüm çok şükür bir zararını kendim görmedim etrafımdan da hiç duymadım
Ş

Şerife E.

10 Mart 2026 15:08

Çağla Yormaz

Hayır suan 10 aylık hala aynı düzen üstelik yemekte çok mutlu çok iştahlı ekstra da ben yorulmuyorum ona ayrı kendimize ayrı yapmak için

Zaten bütün tadımları bitirdikten sonra daha neyini ayıracağız ki mantıken ben böyle düşündüm çok şükür bir zararını kendim görmedim etrafımdan da hiç duymadım

Evet öyle tek yemek yapmak da büyük bir ayrıcalık gerçekten , çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir