Ek Gıda
89 görüntüleme
M
Merve T. ..
11 Şubat 2026 14:39
Kızım sekiz aylık hiç bişe yemiyo zar zor bir veya iki tatlı kaşığı su da icmiyo napmam lazım .
M
MK ..
11 Şubat 2026 14:45
Dokuz aylık bşzde de durum aynı hergün değişik şeyler yapmaya çalışıyorum ama yemiyor suyu da püskürtüyor sürekli
M
Meliha T.
11 Şubat 2026 14:55
Ne gibi şeyler hazırlıyorsunuz acaba benim bebeğimde başlarda öyleydi herkes irmikle bişeyleri karıştırıp yapılan tarzda tarifleri yapıyordu ve benim bebeğim o tarz bulamaç gibi şeyleri yemedi sevmedi bende yemek tarzı hazırladım tuzsuz baharatsız ıspanak yemeği gibi mesela onları severek yiyor artık zaten bu aylarda da beklenti tam doyum değil denemeye devam edin damak tadı oluşacaktır 🙏🏻
F
Fatma Y.
11 Şubat 2026 15:05
Bende aynı dertten muzdaripim 7.5 aylık kesinlikle ağzına bisey vurmuyor kaşıkla biseyler verdiğim zaman daha da tepkili kati şeyler verip elimle vermemi istiyor günde 1 çay kaşığı ağzına gidiyorsa ne alaa meyveler sebzeler püreler pütürlü gıdalar her yolu denedim nasıl olacak böyle
M
Merve T. ..
11 Şubat 2026 15:19
Ne gibi şeyler hazırlıyorsunuz acaba benim bebeğimde başlarda öyleydi herkes irmikle bişeyleri karıştırıp yapılan tarzda tarifleri yapıyordu ve benim bebeğim o tarz bulamaç gibi şeyleri yemedi sevmedi bende yemek tarzı hazırladım tuzsuz baharatsız ıspanak yemeği gibi mesela onları severek yiyor artık zaten bu aylarda da beklenti tam doyum değil denemeye devam edin damak tadı oluşacaktır 🙏🏻
M
Meliha T.
11 Şubat 2026 15:25
Bulamaç yapıyorum çorba tarzı yemiyo pütürlü istiyo oda kaşıkla değil elimle verdiğimde üç beş kere aliyo başka yok

Esra K.
11 Şubat 2026 21:34
Benim ilk kızım öyleydi çok yıpranmıştım çok üzülmüştüm sonra daha tatlı hale getirdim kahvaltısına pekmez ekledim tahin ekledim labne lor peynir organik bebe bisküvisi süt karısıtırıp yedirdim normal öğünlerde de ne veriyorsam yoğurt ekledim sevdiği herhangi bişey varsa karısıtırıp vereceksiniz yapacak nişey yok ama şu da var şimdi 8 yaşında ve aşırı yemek seçiyor o zaman yaptığım mı doğruydu bilmiyorum ama aç bırakamazdım size de bunu öneririm karıştırarak verin yapacak bişey yok naçizane tavsiyem