Ek Gıda
104 görüntüleme
S
Sezgi A.
8 Şubat 2026 20:03
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 5 ay 20 günlük ek gıdaya başlayalı tam 1 hafta oldu süt alerjisi var. Tek öğün ve sebzeyle başladık. Ne zaman 2. Öğüne geçmeliyim ve 2 . Öğünde ne vermeliyim

Betül E.
8 Şubat 2026 20:07
Merhaba biz 6. Ay itibari ile öğünü 2 ye çıktık. Yine sebze +tahıl deneyebilirsiniz
H
Hüsna B. ..
8 Şubat 2026 20:21
Tahıla gelecek hafta başlayacağız ama diyetisyen olduğum için yazmak istedim tam pirinç unu ve tam yulaf unu kullanacağım bir süre daha glutensiz devam etmenizi tavsiye ederim
S
Sezgi A.
8 Şubat 2026 20:31
Merhaba biz 6. Ay itibari ile öğünü 2 ye çıktık. Yine sebze +tahıl deneyebilirsiniz

Betül E.
8 Şubat 2026 20:42
Tahıl olarak neler denettiniz acaba
S
Sezgi A.
8 Şubat 2026 20:49
Sezgi hanım, yulaf, yulaf unu,pirinç unu, irmik hatta bulgur ve pirinçte verdim ben

Betül E.
8 Şubat 2026 20:57
Sabah kahvaltı olarak mı verdiniz acaba ve normal suyla muhallebi gibi pişirerek değil mi
İkinci öğünde sebze + tahıl yapıyordum. Sebzeyi buharda pişirip tahılı ayrı bir tavada pişirip birleştiriyordum. Muhallebi yediremedim yemeyi kabul etmedi. Sebze ve tahıl ikilisini hafif sulu gibi veriyordum
S
Sezgi A.
8 Şubat 2026 20:59
Sabah kahvaltı : avakado +yoğurt veriyordum
İkinci öğünde sebze + tahıl yapıyordum. Sebzeyi buharda pişirip tahılı ayrı bir tavada pişirip birleştiriyordum. Muhallebi yediremedim yemeyi kabul etmedi. Sebze ve tahıl ikilisini hafif sulu gibi veriyordum