Ek Gıda

104 görüntüleme
S

Sezgi A.

8 Şubat 2026 20:03
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 5 ay 20 günlük ek gıdaya başlayalı tam 1 hafta oldu süt alerjisi var. Tek öğün ve sebzeyle başladık. Ne zaman 2. Öğüne geçmeliyim ve 2 . Öğünde ne vermeliyim
Betül E.

Betül E.

8 Şubat 2026 20:07
Merhaba biz 6. Ay itibari ile öğünü 2 ye çıktık. Yine sebze +tahıl deneyebilirsiniz
H

Hüsna B. ..

8 Şubat 2026 20:21
Tahıla gelecek hafta başlayacağız ama diyetisyen olduğum için yazmak istedim tam pirinç unu ve tam yulaf unu kullanacağım bir süre daha glutensiz devam etmenizi tavsiye ederim
S

Sezgi A.

8 Şubat 2026 20:31

Betül Erdoğan

Merhaba biz 6. Ay itibari ile öğünü 2 ye çıktık. Yine sebze +tahıl deneyebilirsiniz

Tahıl olarak neler denettiniz acaba
Betül E.

Betül E.

8 Şubat 2026 20:42

Sezgi Albayrak

Tahıl olarak neler denettiniz acaba

Sezgi hanım, yulaf, yulaf unu,pirinç unu, irmik hatta bulgur ve pirinçte verdim ben
S

Sezgi A.

8 Şubat 2026 20:49

Betül Erdoğan

Sezgi hanım, yulaf, yulaf unu,pirinç unu, irmik hatta bulgur ve pirinçte verdim ben

Sabah kahvaltı olarak mı verdiniz acaba ve normal suyla muhallebi gibi pişirerek değil mi
Betül E.

Betül E.

8 Şubat 2026 20:57

Sezgi Albayrak

Sabah kahvaltı olarak mı verdiniz acaba ve normal suyla muhallebi gibi pişirerek değil mi

Sabah kahvaltı : avakado +yoğurt veriyordum

İkinci öğünde sebze + tahıl yapıyordum. Sebzeyi buharda pişirip tahılı ayrı bir tavada pişirip birleştiriyordum. Muhallebi yediremedim yemeyi kabul etmedi. Sebze ve tahıl ikilisini hafif sulu gibi veriyordum
S

Sezgi A.

8 Şubat 2026 20:59

Betül Erdoğan

Sabah kahvaltı : avakado +yoğurt veriyordum

İkinci öğünde sebze + tahıl yapıyordum. Sebzeyi buharda pişirip tahılı ayrı bir tavada pişirip birleştiriyordum. Muhallebi yediremedim yemeyi kabul etmedi. Sebze ve tahıl ikilisini hafif sulu gibi veriyordum

Çok teşekkür ederim 💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir