Ek Gıda
73 görüntüleme
M
Melek T.
12 Ocak 2026 13:25
Arkadaşlar yakın zaman da ek gıdaya başlayacağız inşallah. Sebze haşlama aparatı çok karşıma çıkıyor çokta mantıklı olacağını düşünüyorum. Ama Çelik adı altında çok uygun fiyata satılıyor olması inandırıcı gelmiyor. Gerçekten çelik olan alıp kullananız var mı. Nerden temin edebilirim. Mama tabağını vs de çelik içerikli tercih ettim. Silikon olanlar bana pek sağlıklı gelmiyor. Önerilerinize açığım ek gıdayla alakalı. Teşekkürler 🥰
G
Gökçin N.
12 Ocak 2026 13:34
Ben almadım. Düdüklü tencerenin buhar sepetinde pişirdim. Ee bir süre sonra tadımlar bitiyor çorbaya geçiliyor. Gerek kalmıyor. Bu arada ben de silikon almadım,bence çelikten devam.
M
Melek T.
12 Ocak 2026 13:37
Benim düdüklümün öyle bir buhar sepeti yok🙁 evet siz nerden temin ettiniz peki çelik mama kabını @Gökçin Noyan
G
Gökçin N.
12 Ocak 2026 13:46
Yurtdışından aldım ben. Çin den gelen ürünlere çok güvenemedim,o yüzden internetten almadım.
Ö
Özge T.
12 Ocak 2026 14:01
Ben üç aydır kullanıyorum o aparatı ve züccaciyeciden aldık makinada da yıkanıyor bozulma vs bişey yok. Süzgeç alabilirsiniz o da aynı işi görür ama bu tencereye tabak gibi oturuyor çok kullanışlı ben çok sevdim kendimize bişey yaparken de kullanıyorum suda haşlamaktan daha kolay ve sağlıklı. Silikon tabak kaşık da var ama makinaya atmamak gerekiyor elde yıkıyorum sorun yok. Çelik vs de olur ama daha sonra bebeğin önüne koymak için silikon veya emaye tabak lazım. Kaşıkları dişlediği için de silikon iyi oluyor şuan, oğlum 9 aylık.

Merve ..
12 Ocak 2026 14:07
Bende almadım süzgeçin üstüne koyup o şekilde haşlıyorum
S
Seda
12 Ocak 2026 14:19
Eğer güvenmiyorsanız cam kaseye koyun havu veya ne haşlıycaksanız tencerenin içine koyun bir çok anne de öyle yapıyor tarif videolarında görmüştüm
M
Melek T.
12 Ocak 2026 14:55
Teşekkür ederim yorumlarınız için 💖