Ek Gıda
88 görüntüleme
A
Ayşenur B.
3 Ocak 2026 11:33
8 aylık bebeğim ,ek gıda yiyor ama eline sadece pırasa verebildim , boğazına kaçar diye korkuyorum ek gıdasını pütürlü hazılıyorum ama eline de vermek istiyorum kendi yesin diye bişeyler sonra hemen vazgeçiyorum benim gibi olan var mı , siz nasıl veriyorsunuz
B
Büşra K. ..
3 Ocak 2026 11:35
Ayşenur Hanım merhaba yiyebileceği yumuşaklıkta olursa besinler korkmayın verin ben hep kendşm yedirdim hata yaptım 1 ay sonra 2 yaşına girecek hâlâ ben yediriyorum

Meltem G. Y.
3 Ocak 2026 13:58
Merhaba benim bebeğimde 8 aylık olacak genelde püre şeklinde ek gıda veriyorum bir gün eline elma dilimi verdim damaklarıyla minik minik ezip yutuyordu karşısında onu izleyerek büyük parça varsa parmağımla ağzından çıkarıyordum öğrensin diye keşke vermez olaydım az kalsın bebeğim ölüyordu çok korktum boğazına takıldı nefes alamadı allahtan eşim yanımdaydı ters çevirip sırtına vurduk kustu kendine geldi sanırım bu tarz şeyler için her bebek farklı olacak bende güya geç kaldım artık yer diye düşündüm ama 8 aylık olan bebeğim için sanırım erken lütfen sizlerde benim gibi sabırsız olmayın bebeğinizi tanımadan riskli şeyler vermeyin lütfen

Cemre K. Ö.
3 Ocak 2026 14:17
Ben 6 bucuk aylıkken ufak ufak vermeye başladım bende çok korkuyordum ama bi yerden yapmak gerekiyor yutma çiğneme refleksi oluşuyor gırtlağı genişliyor şuan bi tane kendi kendine kurabiye yedi bitirdi kocaman parçalar alıyor ağzına ama yutmasını veya çıkarmasını iyi biliyor boğazına kaçtığı oluyor elbet ama onun göğürmesi öksürmesi herşeyden kuvvetli o esnada takip ediyorum müdahale etmem gerekiyor mu diye şuan herşeyi yiyor belkide buna borçluyum