Ek Gıda

84 görüntüleme
A

Ayla K.

29 Aralık 2025 06:51
Oğlum 2 gün sonra 6 aylık olacak birkaç video izledim ama tam anlayamadım kaç öğünle başlamam gerek öğünlerinde kaç kaşık tattırmam gerek 6. Ayda neler vermeliyim tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz
R

Rabia ..

29 Aralık 2025 07:08
Merhabalar şuan sadece tadım ve besinleri tanıma aşamasında olacaksınız
1 2 tatlı kaşığı teklif edin öncelikle,öğün sayısını da sizin yeme alışkanlıklarınıza göre düzenlemenizi tavsiye ederim ancak şuan için 2 ana belki 1 ara öğün uygun olur
Besinlerden mevsime uygun sebzelerle başlayın iki üç sebze bir meyve şeklinde ilerleyebilirsiniz örneğin
Öğürme hareketinden geri çıkarması veya öksürmesinden korkmayın
3 gün aynı besini deneyerek ilerleyin
Buharda pişirme veya haşlama şeklinde öğünlerinizi hazırlayın
A

Ayla K.

29 Aralık 2025 07:14
Aynı besini kaç öğün vermeliyim peki tek besin mesela hem sabah hem akşam mı vericem
D

Dilara B.

29 Aralık 2025 07:24
Merhaba günde 1defa yedirceğiniz ürünü örnek yoğurttan başlayabilirsiniz ilk 1. Gün 1 çay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün yemek kaşığı kadar yedirip alerjisi varmı yok mu diye test edebilirsiniz 3 gün kuralı ile ilerleyerek verdikten sonra çocuğunuz da herhangi bir kızarıklık döküntü kabarma görürseniz ürünü vermeyin ve onu tekrar denemek için zaman koyun araya bu şekilde tadım testlerini yapabilirsiniz
R

Rabia ..

29 Aralık 2025 07:25
Evet , 3 gün boyunca öğünlerinde aynı besini tüketmeli
Umarım çok güzel bir süreç olur sizin için her şeyi sever hevesli olur ve hiç alerjisi olmaz
G

Gökçin N.

29 Aralık 2025 07:26
Öğün yok. Tercihen öğlen ilk gün bir çay kaşığı,2.gün 1 yemek kaşığı,3.gün 2 yemek kaşığı dedi bizim doktorumuz. Zaten çoğunu yemiyor,çıkarıyor,oynuyor. Ben kabak,tatlı patates,havuç,avakado şeklinde gittim. Buharda haşladım.
D

Dilara B.

29 Aralık 2025 07:27
Bebeğinizi doyuracak kadar değil de alerjisi verdiğiniz besine varmı yok mu diye test ederek başlayın yedikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olursa bunu önemseyin lütfen hafife almayın
A

Ayla K.

29 Aralık 2025 09:06
Hepinize çok teşekkür ederimmm şimdi biraz daha kafamda oturdu bir şeyler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir