Ek Gıda

112 görüntüleme
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 17:42
Merhaba, oğlum 5,5 aylık sınırda kilo alımı olduğu için etken ek gıdaya başladık. Doktor blender kesinlikle yasak dedi ama rendeden geçirince öğürüyor. Blenderdan geçirip vermeyi denedim yedi. Ne yapacağımı bilmiyorum blender kullanmak çok mu yanlış sizler bu süreci nasıl aştınız?
G

Gamze A. ..

19 Aralık 2025 17:44
5.5 aylık bebeğin bence rendeden yememesi normal tabi emin değilim şuan benim kızım 10 aylık hala bazen blender kullanıyorum eskiden taneli yediğinde öğürüyordu şuan tanelide yiyor pürede bence püre olarakta verebilirsiniz
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 17:46
Zaten küçük doğan meme ve mamaya da düşkün bir bebek değil bunuda yemeyince gerildim. Teşekkür ederim @Gamze Akar
S

Sevda Ö.

19 Aralık 2025 17:51
Ben iyice haşlama yapıp cam rendede pürüzsüz hale getiriyorum. İyice haşlandıktan sonra çatalla çok kolay oluyor zaten
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 17:55
@Sevda Özen bende aynı yöntemi yapıyorum ancak ufacık pütürler bile öğütmesine neden oluyor. Siz sorun yaşamıyorsanız ne mutlu🌺
S

Sevda Ö.

19 Aralık 2025 18:00
Benim bebeğim de neredeyse 6 aylık doktor önerisiyle iki hafta önce Ek gıdaya başladık. İlk zamanlar öğürmüyordu evet ama o instagramda gördüğüm bebekler gibi de yemiyordu. Belki henüz Ek gıdaya hazır değildir bebeğiniz. Biz de şükür iki gündür daha iyi beslenmeye başladık çünkü. Denemekten vazgeçmeyeceğiz başka çare yok 😅
G

Gökçin N.

19 Aralık 2025 18:01
Ben bugün başladım ek gıda tadımlarına. Küçücük kabağı düdüklüde buhar sepetinde 5 dk sürede pişirdim. Aşırı yumuşaktı,çatalla pürüzsüz oldu.
O

Ozlem

19 Aralık 2025 18:18
Bende 5.5 aylıkken başlamıştım ilk blender ile yaptım daha pürüzsüz oluyor daha çok kabul etti. doktorumuzda öyle başla demişti zamanla cam rendede ezerek verdim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir