Ek Gıda

114 görüntüleme
S

Saliha A. ..

13 Aralık 2025 15:06
6 ay 10 günlük kızım , ek gıda sürecine başladık ama nefret ediyor nefret 🤦🏻‍♀️ sebzelerden vazgeçtim meyve denedim yok yemiyor sadece anne sütü alıyor yani oturup iki tabak kuru fasulye yesin istemiyorum ama tadım sürecini de yapamıyoruz oyunlar ne yaptıysam olmuyor bu süreci yaşayan anneler deneyimlerinizi benimle de paylaşabilir misiniz
E

Ecem Ö. ..

13 Aralık 2025 15:20
Ben de aynı durumdayım şurada bir uzman cevabı bekleyeyim 🫣 kaşığın amacını algılamadığı için ağzını açmıyor, parmakla vs yuttuğunda da emziriyor gibi pozisyon alıyor gelmiyor diye sinirleniyor. Bir aydır böyle her şeyi birer kere tadabilmiştir ancak. 3 gün kuralı hak getire…
S

Seyma H.

13 Aralık 2025 15:33
Ah bende aynı durumdayım 6 aylık oğlum 10 gün oldu başlayalı ama asla sevmedi kaşık ağzına geldiği gibi ağzını kapatmaya başladı meyveden umudum vardı ama o da olmadı nasıl bir yol izlenmeli 😒
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Aralık 2025 16:02
Verdiğimiz vitamin damlalarını ben kaşıkla veriyorum o yüzden kaşıkta sıkıntı yok ama ben nasıl yapacağımı bilemez hale geldim herkes bişey diyor ve bu çok can sıkıcı
Ç

Çağla y.

13 Aralık 2025 17:33
Merhaba bende kızımla birlikte yemek yiyorum karşısına geçip abartılı seslerle ağız şapurdatarak başlıyorum ilgisini çektikten sonra azar azar veriyorum 😊
S

Saliha A. ..

15 Aralık 2025 17:21
Yok asla yemiyor tadına bile bakmak istemiyor nefret ediyor sonsuza kadar emecek galiba 😒

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir