Ek Gıda

44 görüntüleme
M

Merve A.

13 Kasım 2025 17:32
Bebeğim dört ay altı günlük beş ayda vs tadımlara başlayacağım ama bu ek gıda sürecinde ben sadece emziriyorum nasıl olacak hiçbir fikrim yok birde mamaya başlamam mı gerekiyor kaşık mama veya biberon
H

Hümeyra T.

13 Kasım 2025 17:35
Anne sütü artı belirtilen ölçülerde tadımlarla ek gıda 6.ay ya da 6.aydan itibaren diyor osman hoca, acele etmeye gerek yok ama bebek fiziksel olarak hazırsa bir engel yoksa da hayır demiyor. Çevremde anne sütü artı ek gıda gidiyorlar mama desteğine gerek duymadılar
R

Rüm ..

13 Kasım 2025 17:35
Daha çok küçük emiyorsa bence 6. Ayında başlayın derim ama başlıyacaksa da mamaya başlamanız gerekmiyor anne sütü + ek gıda şeklinde olucak zaten tadımlık vereceğiniz için anne sütü ön planda olucak
M

Merve A.

13 Kasım 2025 19:11
Yani yeter mi acaba diye düşündüm de teşekkür ederim sağlık ocağında kilo alımı yavaşlamış dendi de belki dedim ek gıdaya başlarsak kilo alır
R

Rüm ..

13 Kasım 2025 19:35
Yok ek gıdayla bu ayda alamaz diye biliyorum ben daha bilgili arkadaşlar tavsiyesini verir ama doktorunuz anne sütü+ mama öneriyorsa ek gıdadan önce mamaya başlayın derim 6 aylık olana kadar en azından
R

Rüm ..

13 Kasım 2025 19:36
Yani ne desek boş aslında siz başlamadan doktorunuza görünün isterseniz daha net bilgi verir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir