Ek Gıda
71 görüntüleme
F
Fatma B.
24 Temmuz 2025 15:03
7 buçuk aylık bir bebeğe ortalama kaç kaşık ek gıda vermeliyim ve günde ortalama ne kadar süt içmeli
T
Tuğba Y.
24 Temmuz 2025 15:16
Benimde 7 aylık bir oğlum var. Kahvaltı, ara öğün, öğle atıştırmalığı, tekrar ara öğün ve akşam yemeği sonrasında tekrar isterse yine besleyici bir muhallebi tarzında birşeyler veriyorum. Her yemekten sonra da emzirme ile devam ediyor. Rutin oluşturunca çok daha kolay oluyor hem sizin için hem bebeğiniz için.
R
Reyhan T.
24 Temmuz 2025 22:05
Osman Gönülal 9. aya kadar bebekler ek gıdaya dilini bile değdirse olur diyor. Bu süreci bir tadım süreci olarak değerlendiriyor. Ben bu nedenle kızımı hiç zorlamadan ne kadar isterse o kadar veriyorum. Bazen çok güzel yiyor, bazen tükürüyor. YouTube’da, Instagram’da annelerin paylaştığı “Bugün bebeğim ne yedi” videolarına bakmayın bence, insanı depresyona sokuyorlar :)
F
Fatma B.
25 Temmuz 2025 14:04
Benim kızım hayatta yemiyor bu şekilde ben rutin yapıyorum ama o yapmıyor problem orda yemek istemiyor kusuyor
F
Fatma B.
25 Temmuz 2025 14:05
Onları görünce moralim çok bozuluyor çünkü kızım asla öyle değil sütü bile enjektör ile veriyorum
T
Tuğba Y.
25 Temmuz 2025 20:44
İnanın çocuktan çocuğa değişiyor. 3 tane çocuğum var ortanca kızımda da asla işlemedi bu rutinler. Canı ne zaman isterse o zaman yemeyi tercih etti. 3 yaşında Hala da o şekilde devam ediyor 😌 Şuan 3 numaram mesela çok sevdi o yüzden rutini oluşturmak daha kolay oldu.