Ek Gıda

107 görüntüleme
Ö

Özge B. ..

28 Haziran 2025 06:10
Merhaba kızım 4 aylık ve sagarak besliyorum aynı zamanda da mama veriyorum dünkü doktor kontrolünde tadimlara başla dedi doktorumuz nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 06:11
Neden bu kadar erken tadım dedi kilosunda mı sıkıntı var anne sütüde alıyormuş zaten
Ö

Özge B. ..

28 Haziran 2025 06:12
Kilosu 6580 anne sütü yanında mama da aldığı için dedi
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 06:16
Kilosu iyiymiş ama sanki bana erken geldi siz bilirsiniz ama başka doktorada danışın isterseniz bazen bebekler hazır olmadığında ya da yanlış zamanda ek gıda başlandığında ya mama reddi ya da ek gıda reddi yaşanabiliyor sonrasında
Ö

Özge B. ..

28 Haziran 2025 06:18
Bende korktum ama gayet kendinden emin söyledi hatta meyve verme şekere alışmasin sebze ver dedi
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 06:23
Osman hocanım videosu vardı bununla ilgili onu izlediniz mi ek gıdaya hazır mı bebeğim diye genelde 6x30 gün olarak başlanması gerektiğini söylüyor ama tabi sizin doktorunda bir bildiği vardır
K

Kardelen S. ..

28 Haziran 2025 06:24
Haşlanmış havuç kabak patates yoğurt bu tür besinler verebilirsiniz 1 çay kaşığı hepsini aynı anda vermeyin. Sizinle birlikte sofrada bulunsun kendi zaten istiyor. Ben mesela kahvaltı yaparken azcık minicik peynir veriyorum. Ev yapımı yogurt varsa akşam yemeklerinde çay kaşığı ile 2 çay kaşığı mesela yogurt veriyorum zaten yemiyor tadını alıyor daha tam yatmayı beceremiyor
Ö

Özge B. ..

28 Haziran 2025 06:26
Siz ne kadarlıkken basladniz
B

Beyza E.

28 Haziran 2025 12:28
sanırım mama yerine irmikli yoğurtlu tarifleri verirsiniz diye sizin erken başlamanızı söylemiş doktorunuz, tadım şekilde ilerlersiniz 2 gün yeterli buluyor artık doktorlar önce yoğurt kabak semiz otu patates muz elma armut gibi şeyleri denersiniz daha sonra yeme ve alerji durumu yoksa irmikle karıştırarak verebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir