Ek Gıda

144 görüntüleme
N

Nursel E. ..

7 Haziran 2025 16:10
Merhaba herkese sorum daha doğrusu bir sorunum var. 13 aylık bebeğim verdiğim herseyi yiyor çok şükür fakat ben korktuğum ve tek başıma oldugum için eline birsey veremiyorum hep ben yediriyorum tamamen püre olmasada ezerek veriyorum. Bu korkumu nasıl yenebilirim yardımcı olabilecek varmı
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

7 Haziran 2025 17:03
Annelerimizden taktikleri bekliyoruz. Ben sadece korkmamanı gerektiğini, bir şekilde bu süreci tamamlayarak katı besinleri de tüketebilir hale geleceğini söylemek istiyorum.
K

Kader.a

7 Haziran 2025 17:37
Merhaba kızıma ek gıdaya başladık kabakla başladık kakası sarı ve yeşil bu normal mi
Hilal T.

Hilal T.

7 Haziran 2025 17:59
Bizde 8 aylığız iki tane disi cıktı koparmaya başladı bende çok korkuyordum ve hala da tedirgin oluyorum ama püre halinde vermemeye çalısıyorum bu sefer diger taneli yiyecekleri reddediyor çünkü . Hem yiyecek alani hemde annenin konfor alani daralıyor bence . O yüzden basit ama hayat kurtarıci manevraları öğrenin ve sakin olmaya çalişın çiğnemelerini izlemek cok keyifli çünkü 😊
Z

Zübeyde Ö. ..

7 Haziran 2025 17:59
Merhaba ek gıda kabul etmiyor hocam 10 aylık ve anne sütü alıyor sadece memeye aşırı düşkün gece belki 10 defa uyanıyor bir de burnunu kulağını gözünü çok kaşıyor
R

Rabia Y.

9 Haziran 2025 14:30
Merhabalr kızım 7 aylık. Bir ay oldu ek gıdaya başlayalı 3 öğün olarak pütürlü gıdalarla ve mama ile 3 öğün besleniyor. Katı gıdaya geçebilir miyiz katı gıdada nasıl bir yol izlemeliyiz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir