Ek gida
164 görüntüleme
A
Aysegul T.
29 Mayıs 2025 16:56
Hocam 33 hafta ikizlerim var şu an 6 aylıklar ek gida için düzeltilmiş ayını beklemeli miyim
D
Dilek T. ..
29 Mayıs 2025 17:22
Merhabalar benim bebeğim de 34 haftalık doğdu 6 aylık olunca deneyebilirsin demişti denedik ama çocuğum istekli değildi o yüzden biraz daha bekledik yani baslanabilir ama acelesi yok bebeğe göre durum değişir demişti doktorum
E
Edanur C. ..
29 Mayıs 2025 17:52
Benim bebeğimde 34 haftalık doğdu şuan duzeltimis 4 düzeltilmemis 6 ay ben 4. Ay başından beri ucundan ucundan tattırdım ilk başta red ettiysi sonra seve seve yemeye başladı şuan doktorumuzla kontrollü ilerliyoruz ek gıda için

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
29 Mayıs 2025 21:05
Her zaman olduğu gibi burada da bebeğinize göre adım atmalısınız. Erken doğup hızlı bir gelişim gösteren bebekler olduğu gibi, gelişimi geriden gidebilen bebeklerde olabiliyor. Burada daha öncesinde hazırladığım videolardan yararlanabilirsiniz. Katı gıdaya hazırlık kriterleri içerisinde en çok zorlanılan kriter bebeğin mama sandalyesini dik durabilmesi. Kabaca eğer bir bebek mama sandalyesinde dik durabiliyorsa artık katı gıdaya hazır diye düşünebilirsiniz. Yani biraz beklemelisiniz.