Ek Gıda 4,5 Aylık

85 görüntüleme
S

Seda Ö.

23 Aralık 2025 12:00
Merhaba Dört ay kontrole gittiğimde doktor yavaş yavaş ek gıdaya geçebileceğimi söyledi hem anne sütü hem de mama alıyor dördüncü ayda kilo alımıımız az oldu çünkü hem mama hem meme reddi oldu ben de ek gıdaya yavaş yavaş başladım sizce biraz erken mi
F

Feyza Ö.

23 Aralık 2025 13:04
Bu konuda en sağlıklı karar verebilecek kendi çocuk doktorunuzdur, erken olsaydı daha erken başlama derdi diye düşünüyorum
B

Burcu ..

23 Aralık 2025 13:04
Bence doktor dediyse olabilir çünkü doktorlar bazen ek olarak mama kullanan çocuklar biraz daha erken başlar dedi bana da zaten tadımlık doyumluk değil bütün çocuklarda kilo alımı duruyor bu aylarda benim kızım da bazen almıyor 5 dkk ara ile tekrar deniyorum oyalanıyor tekrar tekrar sıkmadan veriyorum alıyor o şekilde
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

23 Aralık 2025 14:35
Merhaba; hem burda hem de instagram sayfamda ek gıda dönemine ait ne zaman başlanmalı, ek gıda reddinde dair yazılarım mevcut. Yönlendirici olacaktır. İkinci bir doktordan da görüş alabilirsiniz 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir