Ek Gıda 14 Aylık
418 görüntüleme
K
Kübra A.
12 Ağustos 2026 13:51
Bebeğim 14 aylık ek gıda hala alımı nerdeyse hiç yok denicek kadar az
Yutma çiğne ve koparmada bir sokıntı yok ama yemiyor başladığımızdan beri mama ağırlıklıydık ama zamanla düzelmedi hala %95 mama alıyor böyle bir sorun yaşayıp çözen be ya önerisi olan var mı acaba
Yutma çiğne ve koparmada bir sokıntı yok ama yemiyor başladığımızdan beri mama ağırlıklıydık ama zamanla düzelmedi hala %95 mama alıyor böyle bir sorun yaşayıp çözen be ya önerisi olan var mı acaba
S
Sümeyra Ö.
12 Ağustos 2026 14:19
Bence blw yöntemini deneyin her ne yedirecekseniz hazırlayın soğutun önüne resmen atın ve karşısında sizde yiyin ve tabiri caizse ballandıra ballandıra yiyin 🥹 iş görüyor önce oynar sonra yer biz de 14 aylığın şu an ben bu şekilde yediriyorum çorbayı bile içmediği zaman önüne koyuyorum elini batırıyor kaseye kaşığı batırıyor ama en sonunda yiyor
K
Kübra A.
12 Ağustos 2026 15:58
Aslımda ben direk o yönteme geçtim başlarda ile yatırıyordu şimdi oda yaramıyor
S
Sümeyra
12 Ağustos 2026 22:51
Benimde 15 aylık ek gıdayı hiç sevmedi yediği hiç bir şey yok kilo almıyor iki haftada bir diş süreci geçiriyoruz kilo veriyor bu döngüden çıkamıyoruz ek gıda için blw denedim ekran açtım çocuk olan ortamlara gittim yeterki yesin diye tatlı karışımlar yaptım vitamin takviyelerini kullandık ama ne yaptıysam olmadı ve çocuk gastro ya yönlendirdi doktor bakalım birde onu deneyelim ama çok yıpratıcı yemek konusu
H
Helin Ö. B.
20 Ağustos 2026 21:13
Benimde 15 aylık ek gıdayı hiç sevmedi yediği hiç bir şey yok kilo almıyor iki haftada bir diş süreci geçiriyoruz kilo veriyor bu döngüden çıkamıyoruz ek gıda için blw denedim ekran açtım çocuk olan ortamlara gittim yeterki yesin diye tatlı karışımlar yaptım vitamin takviyelerini kullandık ama ne yaptıysam olmadı ve çocuk gastro ya yönlendirdi doktor bakalım birde onu deneyelim ama çok yıpratıcı yemek konusu
C
Ceren A.
24 Ağustos 2026 15:09
Z
Zeynep Ö.
26 Ağustos 2026 09:13
Benim 17 aylık ikizlerim çiğnemiyor yutmaya çalışıyorlar sonrada kusuyorlar napcam bilmiyorum
Yükleniyor...