Ek Gıda 10 Aylık

129 görüntüleme
K

Kübra E. ..

17 Temmuz 2026 22:54
Selam arkadaslar bebegım 10 aylık boyu kilosu gayet yerinde ama bu gun kıyma ve tel şehriyeli bir ögün yaptım yemekte zorlandı öksürüp durdu. İnternette bazı anneleri görüyorum pankek ellerine veriyor ödüm kppuyor nasıl verecegim vermek için gec mi kaldımm ??
D

Duygu A.

Premium Üye
18 Temmuz 2026 01:35
Verdiğiniz yemeklerdeki Pütür seviyesini yavas yavas arttırarak ilerlemniz gerekir. Ben ilk kiymayi verdiğimde bile kismen eziyordum 7.5 ay gibi kiymayi normal vermeye başladım. Sonra içine yan ürünler ekledim. Bu surecte cigneme kavrami iyice oturdu. O doku geciisni zamanla yapmadigimizda alışması bebek icin zor oluyor. Suan 10 aylik ve kucuk parçalar halinde yumusak olan herseyi yiyebiliyor. Belki size de yardimci olur
Göktenur B.

Göktenur B.

18 Temmuz 2026 03:23
Bende sizin gibiydim oğlum 10 aylık olduğunda bile hala vermeye korkar olmuştum ama zamanla alış mesala bı öğün mutlaka onun çiğneme yapabilicegi bir yemek yaptım yerken mutlaka bende sanki onunla yer gibi çiğniyormus gibi haraketleri gösterdim şuan pirinç bulgur şehriye çorbasını rahat yiyor ama asla internete gördüğünüz gibi kaşık dolusu pilav vermiyorum çay kaşığı kadar verip çiğnemesini gözlemiyorum kademeli olarak vermeye çalışın çünkü ilerde buda problem oluyor çiğneyemem
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir