Ek Gıda 10 Ay
142 görüntüleme
E
Ebrar A.
14 Şubat 2026 17:40
Bebeğim 10 aylık 1 hafta 10 gün kadar olsu rahatsızlandı grip şuan birkaç gündür iyi ama him yemek yemek istemiyor normalde herşeyden yiyen bi bebekti şuan ağzını açmıyor açsa bile aldığı şeyi ağzında bekletiyor sadece hiç isteği yok emziriyorum ne yapmam gerek,zorlamakta istemiyorum ama böylede aç geziyor gibi hissediyorum..:(

Emel C.
14 Şubat 2026 19:54
Merhaba benim bebegimde 10. Ayına girecek bi 10 gün önce rahatsizlandi ilaç kullandık sonrasında dediğiniz gibi çok iştahsızdı bugün düzeldi bi nebze zaten aç olsa yer bence zorlayıp memeye ev yemeğe küstürmeyin ben hiç zorlamadım kendi kendine düzeldi çok geçmiş olsun
T
Tuğba B. ..
14 Şubat 2026 20:11
Bizde 10 aylığız şu anda hasta hiç bişey istemiyor sıksık emziriyorum bende başka bişeyi kabul etmiyor
E
Ebrar A.
14 Şubat 2026 20:12
Gerçekten mii🥹🥹ay demekki normal olabilir o zaman rahatladım yaa sğolun bende emziriyorum sık [sık.yine](sık.yine) vermeye çalışıyorum yemek ama yemeyince zorlamamak lazımmış

Emel C.
15 Şubat 2026 01:38
Evet zorlamayın dönüşü daha kötü olur teklif edin vermezse ısrarcı olmayın benim bebegim sadece su içiyordu 5 6 saat ne mama ne yemek yemiyordu hiç zorlamadım gayet normal insallah hemen sağlığına kavuşur minik
B
Bera N. H. ..
20 Şubat 2026 20:10
Benim de bebeğim 10 aylık oldu, iştahı güzeldi şimdiye kadar, iştahsız bu aralar az yiyor bazen ağzından çıkarıp tekrar yiyor lokmayı. Zorlamak istemiyorum ama hareketli diye kilo alımı da zor biraz, umarım bir süreçtir.

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
21 Şubat 2026 12:55
Merhaba; bazen bebekleri de yetişkinler gibi düşünmek gerekir. Nasıl yetişkinler hasta olduğunda ve hemen sonrasında iştahsızlık, tat duyularında değişiklik yaşıyorsa bebekler de yine aynı şekilde olabiliyor. Durumun kalıcı hale gelmemesi adına hiç ısrarcı olmayın ve ne kadar yerse kabul edin. Süreç birkaç haftayı bulabilir 🌺
E
Ebrar A.
21 Şubat 2026 13:08
Merhaba; bazen bebekleri de yetişkinler gibi düşünmek gerekir. Nasıl yetişkinler hasta olduğunda ve hemen sonrasında iştahsızlık, tat duyularında değişiklik yaşıyorsa bebekler de yine aynı şekilde olabiliyor. Durumun kalıcı hale gelmemesi adına hiç ısrarcı olmayın ve ne kadar yerse kabul edin. Süreç birkaç haftayı bulabilir 🌺