Egzema Düşünülüyor

187 görüntüleme
B

Beyza ..

24 Mayıs 2026 09:57
Bebeğim in ilk banyosundan beri yüzünden başlamak üzere minik sivilcelenmeler oluştu çok kez götürdüm fakat çocuk doktorlar ı normal dedi yani bebek aknesi olarak gördü sonra çocuk alerji ye yeşil alan açıldı fakat bebeğim 45 günlük olduğu için yapılamadı. Cildiye görsün dediler götürdük egzema dedi fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum

Ben süt ve süt ürünlerine dikkat ettim geçer gibi oldu ben dikkat edemedim sanırım 2 gündür tekrar kızarıklıklar var Şuan 55 günlük kaşınıyor sanırım krem sürdüğüm de ağlıyor
Z

Zeynep Ç.

24 Mayıs 2026 11:41
Merhaba benim bebeğimde de 1 aylıkken olmuştu doktor fito krem vermişti o biraz hafifletmişti şuan 18 aylık hala ara ara oluyor kortizonlu krem ve alerji şunu kullanıyorum onlar geçirdi
B

Beyza ..

25 Mayıs 2026 08:07
Zeynep Çirişoğlu
Merhaba benim bebeğimde de 1 aylıkken olmuştu doktor fito krem vermişti o biraz hafifletmişti şuan 18 aylık hala ara ara oluyor kortizonlu krem ve alerji şunu kullanıyorum onlar geçirdi
Tam olarak belirtiler nelerdi nasıl başladı
Z

Zeynep Ç.

25 Mayıs 2026 09:19
Bir anda çıkıyor paketli gıdalarda yemediği halde neyden kaynaklı oluyor bilemiyorum
B

Beyza ..

25 Mayıs 2026 09:21
Beyza
Tam olarak belirtiler nelerdi nasıl başladı
Peki sizin yemediğini birşey var mıydı emzirme döneminde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir