Egzama
187 görüntüleme
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 12:09
Bebeğim 3 aylık ve kollarında bacaklarında karın bölgesinde böyle pütürlü kızarıklıklar var doktora götürdüm bebeklik egzaması dedi krem verdi kullandım başta iyi geldi ama sonra tekrar oluyor. Bu egzamanın benimle alakası da var mı acaba yediklerimle kaynaklı 😔 iyi gelsin diye herşeyi yapıyorum kremler nemlendirici ler pamuklu kıyafetler vs ama bir türlü geçmiyor ne zman geçecek 😔😔😔

Begüm A.
14 Temmuz 2026 12:19
Alerji olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız 2 hafta süt ve süt ürünü tüketmeyin kendiniz deneyin isterseniz ben o şekilde buldum alerjisi olduğunu
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 12:20
Alerji olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız 2 hafta süt ve süt ürünü tüketmeyin kendiniz deneyin isterseniz ben o şekilde buldum alerjisi olduğunu

Begüm A.
14 Temmuz 2026 12:23
3 güne bile belli ediyor kendini zaten eğer varsa ama sadece egzama varsa endişelenmeyin kakasında kan veya mukus olursa o zaman ihtimal artıyor
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 12:25
3 güne bile belli ediyor kendini zaten eğer varsa ama sadece egzama varsa endişelenmeyin kakasında kan veya mukus olursa o zaman ihtimal artıyor

Begüm A.
14 Temmuz 2026 12:25
Yok kakada öyle şeyler
B
Bedia C.
14 Temmuz 2026 13:21
Benim çocukta aynı oldu alerji kaynaklıymış süt ve yumurta alerjisi çıktı ve vücudunun %68 i egzamayla doluydu . Bize iyi gelen kuru dut suyu oldu . Kaynar Suda demledim soğuyunca dolaba kaldırdım ve serin serin vucuduna sürdüm . Hem kaşıntıyı hafifletti hemde kızarıklığı azalttı . Ek gıdaya başlayıncada ayrıyeten su hazırlayıp içirdim de.Şuan sadece %8 inde kaldı
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 13:29
Yaaa inşallah banada şifa olur tşk ederim
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 13:30
Benim çocukta aynı oldu alerji kaynaklıymış süt ve yumurta alerjisi çıktı ve vücudunun %68 i egzamayla doluydu . Bize iyi gelen kuru dut suyu oldu . Kaynar Suda demledim soğuyunca dolaba kaldırdım ve serin serin vucuduna sürdüm . Hem kaşıntıyı hafifletti hemde kızarıklığı azalttı . Ek gıdaya başlayıncada ayrıyeten su hazırlayıp içirdim de.Şuan sadece %8 inde kaldı
B
Bedia C.
14 Temmuz 2026 13:31
Rica ederim Ben beyaz kuru dut buldum onu kullandım ama siyahla ilgili bi bilgim yok .
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 13:35
Peki beyaz mı siyah dut mu ?
H
Hatice A.
14 Temmuz 2026 15:56
benim büyük oğlumda da egzama var. 3 aylıkken her yeri kıpkırmızı olmuştu kaşınıyordu ağlıyordu çocuğum. İlaç şampuan krem bir sürü marka denedim en sonunda bioderma abcderm şampuanı ve atoderm krem birlikte çok iyi geldi. Cildiye uzmanı bu kadar aktif egzamayı nasıl sönünlediniz diye sordu hatta.
S
Sevde Ş.
14 Temmuz 2026 15:57
benim büyük oğlumda da egzama var. 3 aylıkken her yeri kıpkırmızı olmuştu kaşınıyordu ağlıyordu çocuğum. İlaç şampuan krem bir sürü marka denedim en sonunda bioderma abcderm şampuanı ve atoderm krem birlikte çok iyi geldi. Cildiye uzmanı bu kadar aktif egzamayı nasıl sönünlediniz diye sordu hatta.
H
Hatice A.
15 Temmuz 2026 09:00
Bizde Mustela kullanıyoruz ama biodermaya geçtik bakalm iyi gelir inşallah
Yükleniyor...