Egzama
82 görüntüleme
A
Aayshwjbens
7 Haziran 2026 01:28
Arkadaşlar merhaba kızımda egzama var ama çok kalınıyor tişört bile giydiremiyorum nasıl deyerjan, şampuan krem kullanmalıyım ya da kaşıntıya iyi gelen bi ürün
bunu yaşayan var mı
bunu yaşayan var mı

Elif T.
7 Haziran 2026 04:20
Benim bebeğim dede var cildiye doktoruna gitmenizi tavsiye ederim

Elif T.
7 Haziran 2026 04:21
Benim bebeğim dede var cildiye doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
S
Sena
7 Haziran 2026 05:34
Benim bebeğimin gövdesinde de egzama tarzında ciddi derecede kuruluk oluştu.2 hafta boyunca kendi imkanlarım ile ne yaptıysam bir türlü düzelmedi. 3 gün önce Çocuk immünoloji ve alerji doktoruna gittik. Eczanede yapılan bir krem karışımı verdi. İkinci kullanımda bile hemen etkisini gösterdi,cildi yumuşadı döküntüler gitti. Ek olarak Bioderme Atoderm intensive balm nemlendiricisini günde 3-4 kere sürüp vücudunun nemli kalması gerektiğini söyledi.Daha önce Mustela Stelatopia kremini kullanmıştım kızarıklık oluştu ve alerji yaptı. Doktor bazı bebeklerde bu kremin alerji yapabildiğini söyledi. Ilık su ile kısa duş,her yıkamada şampuan kullanılmamalı dedi. Şampuan ve duş jeli için yine biodermanın bebekler için olan ürününü aldım cildini kurutmadı. (Siveno,ecowell ve biobaby cildini kurutmuştu.) Kaşınmaması için uzun kollu giydir,tırnaklarını kısa tut dedi.
Yükleniyor...