Egzama
92 görüntüleme
B
Betül K.
9 Nisan 2026 12:03
Bebeğim 4 bucuk aylık ve bioderme atoderm kullanıyorum mustela kullandı ama geçmiyor vücudunun üst bölgesinde ne yapmalıyım
B
Betül ..
9 Nisan 2026 12:09
Bebeklik egzamalarının en büyük nedeni genelde alerjiler oluyor. Başka alerji göstergesi var mı bebeğinizde acaba?
S
Sevda D.
9 Nisan 2026 12:53
Benim bebeğimde de egzama var bize de mustela stelatopia krem önerdi onu kullanıyoruz
B
Betül K.
9 Nisan 2026 12:53
Benim bebeğimde de egzama var bize de mustela stelatopia krem önerdi onu kullanıyoruz
B
Betül K.
9 Nisan 2026 12:54
Bebeklik egzamalarının en büyük nedeni genelde alerjiler oluyor. Başka alerji göstergesi var mı bebeğinizde acaba?
S
Sevda D.
9 Nisan 2026 12:56
Biz de daha yeni gittik 3 gündür kullanıyorum ben de geçmezse yine dermotolojiye gideceğiz. Duruma göre eczane kremi vereceğim dedi bir hatalık bizimkinin bazı bölgeleri kuru kuru döküntü var egzama dedi doktor
B
Betül ..
9 Nisan 2026 12:58
getireceğim alerji doktoruna sürekli eli yüzünde
B
Betül K.
9 Nisan 2026 12:59
Yani yüksek bi ihtimal alerji çünkü bizim de o aylarda ilk egzama ile başladı şimdi baya uğraşıyoruz maalesef. Bu arada sizin kremler bizde de işe yaramadı la roche posay lipikar baume nemlendirici balsam ap+m baya söndürdü egzamalarını kaşıntıları da gitti
B
Betül ..
9 Nisan 2026 13:40
Bunu sorayım alerji doktoruna
S
Sibel Y.
10 Nisan 2026 13:19
getireceğim alerji doktoruna sürekli eli yüzünde
C
Cnsubozz
10 Nisan 2026 13:27
Detarjanını falan değiştirin şampuanını onlar çok önemli bir şey tetikliyor büyük ihtimalle biz Locoderm krem kullanıyoruz çok iyi
H
Halime D.
11 Nisan 2026 14:51
2 aylıkken başladı 16 aylık hâlâ egzama devam ediyor eskisine göre azaldı. Mustela kullandım önce ama hiç işe yaramadı bioderma kullanıyoruz o biraz dengeliyor. Mustelayı tekrar denedim resmen çoğalttı. 2 haftadırda öksürük başladı ve doktor alerjik yürüyüş olabilir dedi yani egzama astıma çevirebiliyormuş sonrasında. İlaçları kullanıyoruz ama bir işe yaramadı polenli havada dışarı çıkmayın dedi. Birde bizim sadece yaz aylarında egzamamız geçti. Araştırdığıma göre sıcağı hiç sevmiyor egzama. Biz klima kullanıyoruz sanırım o yüzden yazın tamamen geçti. O kadar çok değişken varki kafayı yemek üzereyim
B
Betül K.
14 Nisan 2026 14:30
Merhaba bizimde vücudunda egzaması var ama uyku öncesi hep elleriyle yüzünü çiziyor gibi öyle mi sizinde
S
Sibel Y.
14 Nisan 2026 14:37
Merhaba bizimde vücudunda egzaması var ama uyku öncesi hep elleriyle yüzünü çiziyor gibi öyle mi sizinde
S
Sibel Y.
14 Nisan 2026 16:57
Yok 4. ayına kadar çizdi 2 haftadır bıraktı çizmiyor bioderma kullanıyorum birde domates yemiştim bıraktım onu yemeği sanki hafifledi