Egzama..

51 görüntüleme
G

Gizem

4 Şubat 2026 10:44
Bebeğimin kaşlarının hemen üstüne göğüsünün üzerinde var doktor bir kaç karışım krem yazdı 10 gün kullanınca iyi bırakınca tekrar çıkıyor mustelanın avokadolu şampuanı ve kremini bebe yağını kullanıyorum acaba oda mı iyi gelmiyor diye düşünüyorum başka bir şampuan krem mi alsak bu konuda bilgisi olan var mı?
Ö

Özlem Y.

4 Şubat 2026 11:17
Benim kızımın da tüm vücudunda egzama vardı. En son çareyi bepantol sensidaily de bulduk. Doktorumuz avakadolu olan iyi gelmez demişti mustela şampuan için. Kıyafetlerini yıkadıktan sonra tekrar durulamaya atıyorum. Alerjisi varsa o besini de kesmek gerekir tabi.
G

Gizem

4 Şubat 2026 11:18
Öyle mi ben tekrar durulamaya atmam gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim mustela stelatopia kullandınız mı acaba
Ö

Özlem Y.

4 Şubat 2026 16:37
Yok onu denemedim. Mustela avakadolu olanı kullanıyordum. Cuma günü doktorumuz o iyi gelmez dedi. Yeni bir şey henüz almadım. Her banyoda şampuan kullanmayın. Ama banyo sonrası mutlaka nemlendirici krem
G

Gizem

4 Şubat 2026 16:43
Hmm şampuan ve bakım kremi daha belirlemediniz anladığım kadarıyla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir