Egzama
33 görüntüleme
Ş
Şevval T.
10 Ocak 2026 14:46
Bebeğim dört aylık yüzünde egzama gibi bir yara var ara ara ıslanan su akan bir yara doktor hipokort verdi onun haricinde ben Bioderma ve Mustela‘nın nemlendiricilerini de kullanıyordum bir ara geçer gibi oldu ama şu anda aşırı derecede artmış durumda yüzündeki yara ve vücudunda benek benek lekeler var dün doktora götürdüm doktor bir şey demedi başka bir krem verdi cildiye yönlendirdi pazartesi tekrar gideceğiz. Süt alerjisi olabilir mi diye düşündüm ama beni bebeğimin meme reddi vardı hiç meme emmediği zamanlarda da bu yara vardı yüzünde o yüzden olacağını düşünmüyorum hipp organik combiotic kullanıyorum acaba ondan olabilir mi böyle bi durum yaşayan var mı
D
Doğa G. G. ..
10 Ocak 2026 15:37
Yumurtaya da alerjisi olabilir bizim de öyle idi doktorumuz locoderm krem verdi bir de alerji damlaması kullandık çok şükür şuan iyi yiyince tekrar yüzünden çıkıyor vücuduna lif sürmek ve pamuklu hariç giydirmek yasak doktorumuz egzama sütten olmaz yumurtadan olur dedi bize
D
Doğa G. G. ..
10 Ocak 2026 15:40
Birde bizden kan almışlardı kanda çıktı yumurtaya alerjisi çıktı bebeğinin yüzünü kurudukça nemlendirici sür bende mustela kullandım fazladan saf katı vazelin önerdi
A
Ayşe H. ..
10 Ocak 2026 16:05
Benim bebeğim 7 aylıktek bir yanağında kızarıklıkvar genisçe bir de çenesinde acaba egzama mı
Ş
Şevval T.
10 Ocak 2026 16:15
Kızlar ama şöyle bir şey yani yumurtaya alerjisi varsa sonuçta benim bebeğim emmiyor o nasıl olacak