Egzama

95 görüntüleme
Duygu G.

Duygu G.

22 Aralık 2025 17:09
Kollarında halka halka kuruluk var. Yüzünde de çıkıyor. Bepanthol sensiderm kullanıyorum geçiriyor ama yeniden çıkıyor ne yapabilirim?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Aralık 2025 19:02
Benim kızımda da var Bioderma kullanıyoruz kuru ciltler için olanını doktorun tavsiyesiyle iyi geliyor geçiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Aralık 2025 19:02
Mustela kullandık o geçirmedi
Duygu G.

Duygu G.

23 Aralık 2025 08:42
Bioderma atoderm olan mı acaba?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Aralık 2025 08:48
Evet
Duygu G.

Duygu G.

23 Aralık 2025 08:48
Tamam onuda alayım çok teşekkür ederim
N

Nazlı N. K.

23 Aralık 2025 17:52
Merhaba locoderm kortizonlu krem çok iyi geliyor benim bebeğiminde vücudunda çıktı alerji doktoru yazdı içerisinde ki kortizon oranı çok çok düşük direkt benekler için üretilmiş bi krem ince tabaka halinde kuru kızarık ve kaşıntılı olursa beneğini rahatsız ettiğini hissedersen sür demişti
K

Kübra

24 Aralık 2025 21:45
Oğlum 2 aylıkken başladı şiddetli egzmaası vardı tüm vücudunda bir sürü alerji testi yaptık bir şey çıkmadı. Farklı derecelerde kortizonlu krem kullandık en son bir tanesi etkili oldu ama aynı zmanda tüm düzeni değiştirdik bir süre çocuğun temas edeceği hiç bir yerde kokulu ürün kullanmadık hafta da en fazla 2 kere duş aldırdık lif sünger kullanmadık mustelanın stelatopia şampuanını kullandık jel gibi bir ürün. Nemlendirici olarak Bioderma Atoderm Intensive kullandık ve bunu günde bazen 4 5 kez tüm vücut bolca sürdük deterjan olarak bebeklere özel kesinlikle parfümsüz ürün kullandık.dbanyodan çıkınca havluyla kurutmadık sadece fazla ıslaklığı aldık hemen nemlendirdik. Ve 7 8 ayında hiç bir şey kalmadı. Şu an hala banyo rutini ve parfümsüz ürün kullanımı devam arada bir kollarında minicik oluyor ama çabuk geçiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir