Egzama

70 görüntüleme
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:49
2 yaşındaki oğlumun ağiz etrafı yoğunluk la ve göz altı egzama oldu kırem sürdüm olmadı nemlendirici suruyom faydasını görmedim eyer aranızda öyle bir olay yaşamış biri varsa en iyi kırem hangisi acaba egzamaya iyi gelen
E

Esra K. ..

6 Ağustos 2025 20:51
Egzamanin alerjik kaynkli olmadığına emin misiniz? Bnce rastgele krem srmek yerine doktora götürün egzamanin sebebini öğrenin doktor uygun kremi verecektir yaşı küçük çünkü
İ

İrem N. B.

6 Ağustos 2025 20:52
Şampuan kullanmayın bi süre yüzüne değmemeye çalışın bence
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:55
Ben zaten doktorların verdiği tüm kıremlei sürdüm ama her doktora gitiğimde kırem veriyolar sonra diyolar ki eyer işe yaramadı 2 hafta sonra gene gel ben gelip gidiyom anca alerjik deyil bir faydasını görmüyom
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:57
Ben 3 aydır ne şanpuan nede ıslak mendil sadece su deydiriyim
E

Esra Ö. ..

6 Ağustos 2025 21:12
Mavi hametan bizde işe yaramıştı
Ç

Çiğdem G.

6 Ağustos 2025 21:21
Benim bebeğimde de Yanağında geçmeyen egzama vardı mustela yüz nemlendirici kremi iyi geldi
B

Beray K.

6 Ağustos 2025 21:38
Bizde de geçmek bilmeyen kuruluklsr vardı kaşlarında saçında vs Şampuan olarak tüm serileri denedim fakat Bioderma bebek için olanı bize en iyi gelen oldu. Yüz kremi olarak da Mustela nın direkt yüz için olan kremi var stelatopia serisi onu halen kullanıyorum 14 aylık kızım ☺️
A

Aysema K.

7 Ağustos 2025 06:23
Ben hametan ın mavisini denedim nirveyanın denedim bide başka birşey daha denedim ve doktorun vediği kıremleride sürdüm ama bir işe yaramadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir