Egzama

69 görüntüleme
E

Elif N. Ç. ..

10 Temmuz 2025 18:30
Bebeğim 2 aylık yüzünde egzema var bunun önüne nasıl geçebilirim doktor kontrolü oldu krem kullandım ama faydasını görmedim
U

Ukbanur E.

10 Temmuz 2025 20:08
Yüzünü öpmemeye ve öptürmemeye çalışın sıcaktan sakının kızımın vücudunda vardı alerji testi istediler yaptırdık bişey çıkmadı şampuan ve vücut kremimizi değiştirdik şuan 6 aylık 4. Denediğim şampuan kabarıklıklar söndü çok terlemedikçe kızarıklık oluşmuyor
E

Elif N. Ç. ..

15 Temmuz 2025 10:09
Anladım efendim çok teşekkür ederim bende öptürmemeye dikkat ediyorum aynı şekilde bende şampuanını değiştirdim sürekli vücudunu nemli tutuyorum
I

Irem D. A.

15 Temmuz 2025 12:09
merhaba benim kızıma da atopik dermatit dedi doktor bende de çocukluktan gelen egzama var şampuanları falan değiştirdik bizde doktorumuz mustela stelatopia serisini önerdi şampuan vücut kremi ve göz çevresi kremi olarak ona başladıktan sonra sıkıntımız geçti hergün kullanıyorum nemlendiricileri. ürün ismini buraya yazmak sıkıntı mı bilmiyorum ama bize çok iyi geldi çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
I

Irem D. A.

15 Temmuz 2025 12:10
ve biz de yüzünü kimseye öptürmedik kendimiz de dokunmadık o da çok önemli gerçekten
E

Elif N. Ç. ..

16 Temmuz 2025 17:29
Çok teşekkür ederim efendim 💖

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir