Egzama

97 görüntüleme
S

Seda A.

26 Haziran 2025 14:20
Merhaba, 5,5 aylık bebeğimde 3,5 aylıktan bu yana minik egzamalar var. Kaşıntısı vs yok. Kakasının rengide arada bir hafif yeşil ve mukuslu oluyor. Gürültülü kaka yapıyor. Tüm bunlarla birlikte uykuya ciddi bir direncimiz var. Geceleri ağlayarak uyanıyor, bazen gözleri kapalı şekilde ağlıyor. Bunların hepsini egzamaya bağladı doktorumuz. Yaşayan var mı? Egzama sorunu çözülünce uyku problemi bitiyor mu?
S

Semanur Ş.

26 Haziran 2025 14:25
Doktor alerjiden şüphelenmedi mi özellikle mukuslu ve gürültülü kakada eşlik ederken ve gece de muhtemelen karın ağrısından ağlıyor
S

Seda A.

26 Haziran 2025 14:27
Evet, egzamanın sebebinin alerji olacağını söyledi. Diyet yapacağım buna uygun. Karın ağrısı uykuya direnç yapar mı peki? Uyumamak icin cığlık kıyamet ağlıyor cünkü
S

Semanur Ş.

26 Haziran 2025 14:38
Sancı varsa evet yapar. Ama alerji testi yaptırın alerji doktoru bulun iyi olanından hem cilt testi hem kan testi yapsın bizimde yumurta alerjimiz var aynı şekilde egzamalar oluşmuştu yani aynı belirtiler vardı bizim burdaki fakültedeki prof doktora gitmiştik şimdi diyet uyguluyorum baya azaldı belirtilerimiz sadece bazı yiyecekler gaz yapıyor oda normal diyoruz çünkü bizede yapıyor
S

Seda A.

26 Haziran 2025 14:38
Nereye gittiniz acaba bunun için?
S

Semanur Ş.

26 Haziran 2025 16:13
Çocuk alerji ve immunoloji doktoru var ona gittim samsundayım recep sancaka gitmiştim ben
S

Sedanur N.

28 Haziran 2025 08:52
Semanur hanım merhaba bende samsundayım dün Recep sancak için randevu alacaktım ama hiç duymadığım için vazgeçtim fakültede kan tahlili yapılıyor mu? Bizde alerji doktoru mehtap kılıca gittik deri testi yaptırdık birşey çıkmadı oda atopik dermatit tanısını koydu. Bebeğimde yaygın egzama var ve kaşıntısı fazla uykularımızda haliyle düzensiz
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 19:07
Evet fakültede kan tahlili de yaptırdık biz süt, tavuk, kırmızı et yumurta beyazı ayrı yumurta sarısına ayrı olarak tek tek bakmıştı başka testte vardı hatırlayamadım ige igg falanda baktı detaylı olarak araştırdı yani sonrasında ilaç yazdı alerji ilacı onu kullanıyoruz bizde. Ben de doktorun adını özelde çocuk doktoruna gidiyordum o tavsiye etmişti gerçekten ilgili bir doktor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir