Egzama
124 görüntüleme
B
Bengü Ö.
4 Haziran 2025 05:28
Sadece iki yanağında egzaması var vücudunda yok Locoderm kullandık geçti ama geri tazeledi ne yapmam gerekiyor
E
Esra K. ..
4 Haziran 2025 06:56
Benim bebeğimin de 2 3 aylıkken önce yanağında sonra kıvrım noktajati ve bacaklarında egzama çıktı
Nemlendici kullandık ama geçmedi yumurta alerjisi den kaynkliymis diyet yapıyoruz geçti şükür ama alerji hala devam ediyor bnce çocuğunuzun Dr konuşun gerekirse alerji testi için yonlndrsin sizi
Nemlendici kullandık ama geçmedi yumurta alerjisi den kaynkliymis diyet yapıyoruz geçti şükür ama alerji hala devam ediyor bnce çocuğunuzun Dr konuşun gerekirse alerji testi için yonlndrsin sizi
E
Ece V.
8 Haziran 2025 08:40
Merhaba, benimde oğlum 6. Ayda ek gıdaya başlamasıyla sadece iki yanağında egzama vardı yaklaşık 13. Aya kadar devam etti. Bizde locoderm sonra advantan kullandık uzun bir zaman. Alerji testi yaptık negatif çıktı. 3 ay hem ben hem de bebek diyet yaptık ama bir faydasını görmedik. Gitmediğimiz özel ve şehir hastanesi kalmadı. Bir çözüm bulamadık. Gelişim çağında olduğu için diyeti bıraktık. Yaklaşık 2 aydır kendiliğinden geçti. Kortizonlu krem kullanmayı bıraktık. Sık sık bioderma atoderm cream ultra ile nemlendiriyorum çok faydasını gördüm. Çok fazla takıntı yapmayın ben yapıyodum çünkü kendinize zamanla geçiyor büyüdükçe.
B
Bengü Ö.
19 Haziran 2025 15:47
Ya cok teşekkür ederim etrafımda da sürekli yüzünu söyledikçe dert ediyordum sivas medicanada aydın kelkite götürdüm oda aynısı söyledi büyüdükçe geçecektir üstüne düşmeyin dedi hametan ile nemli tutun dedi ve cok şükür şuan daha iyiyiz teşekkür ederiz öneriniz için 🌸🍀