Eğitici Oyuncaklar

155 görüntüleme
Ş

Şeyda K.

6 Temmuz 2025 16:08
8 ayını bitiren oğlum eğitici oyuncaklar (bul-tak, top yuvarlama, halka geçirme) gibi oyuncaklarla oynamıyor. Ya atıyor ya da ağzına sokmaya çalışıyor. Öğretmeye çalışınca ağlıyor. Ne yapmalıyım?
M

Merve Y. Y.

6 Temmuz 2025 16:56
Benim kızım da 8buçuk aylık. Dediğiniz oyuncakları ben de çok erkenden aldım. Ama oral dönemde oldukları için ayrıca da dişleri çıktığı için hep ağızlarına götürmek istiyorlar. Dediğiniz şeyleri yapan 8-9 aylık bebek var mıdır bilmiyorum ben alkışı zor öğrettim 🤣
Y

Yasemin İ. K.

6 Temmuz 2025 17:08
Bahsettiğiniz oyuncakları benim 19aylık oğlum daha yeni oynamaya başladı kızlar 😃 bul takları da hala hepsini yapamıyor. En sevilen oyun bebekler için çekmece içi boşaltmak, plastikleri kepçeleri kaşıkları ortaya dökmek, görmezseniz her şeyi balkondan aşağı atmaktır😂😂 benim gibi fazla oyuncak almayın
Ş

Şeyda K.

6 Temmuz 2025 19:15
Ben çok mu pipirikliyim acaba😅 Alkış bay bay falan da yapmiyor biraz abartıyorum zannedersem 😅😅
F

Fatma B.

6 Temmuz 2025 20:47
Benim bebeğim de 8,5 aylık asla oynamıyor bu tarz oyuncaklarla. Ağzına sokuyor birbirine vuruyor falan yani eğer oynamak sayılırsa :p bay bay alkış çak falan yapıyor ama her gün aynı istikrar ve tekrarla tabiri caizse zorla öğrettim :p hepimiz abartıyoruz yapacak bişey yok annelik biraz da delilik işte :)
Ş

Şeyda K.

7 Temmuz 2025 13:21
Doğru söylüyorsunuz uğraşıyoruz öğrenecek inşallah bizimki de birbirine vurur araba tekeri gibi yuvarlamayı seviyor ama asla amacı dahilinde kullanmıyor😅 Deliliğin en güzel ama en yorucu hali bu olsa gerek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir