Eğitici Oyuncaklar
155 görüntüleme
Ş
Şeyda K.
6 Temmuz 2025 16:08
8 ayını bitiren oğlum eğitici oyuncaklar (bul-tak, top yuvarlama, halka geçirme) gibi oyuncaklarla oynamıyor. Ya atıyor ya da ağzına sokmaya çalışıyor. Öğretmeye çalışınca ağlıyor. Ne yapmalıyım?
M
Merve Y. Y.
6 Temmuz 2025 16:56
Benim kızım da 8buçuk aylık. Dediğiniz oyuncakları ben de çok erkenden aldım. Ama oral dönemde oldukları için ayrıca da dişleri çıktığı için hep ağızlarına götürmek istiyorlar. Dediğiniz şeyleri yapan 8-9 aylık bebek var mıdır bilmiyorum ben alkışı zor öğrettim 🤣
Y
Yasemin İ. K.
6 Temmuz 2025 17:08
Bahsettiğiniz oyuncakları benim 19aylık oğlum daha yeni oynamaya başladı kızlar 😃 bul takları da hala hepsini yapamıyor. En sevilen oyun bebekler için çekmece içi boşaltmak, plastikleri kepçeleri kaşıkları ortaya dökmek, görmezseniz her şeyi balkondan aşağı atmaktır😂😂 benim gibi fazla oyuncak almayın
Ş
Şeyda K.
6 Temmuz 2025 19:15
Ben çok mu pipirikliyim acaba😅 Alkış bay bay falan da yapmiyor biraz abartıyorum zannedersem 😅😅
F
Fatma B.
6 Temmuz 2025 20:47
Benim bebeğim de 8,5 aylık asla oynamıyor bu tarz oyuncaklarla. Ağzına sokuyor birbirine vuruyor falan yani eğer oynamak sayılırsa :p bay bay alkış çak falan yapıyor ama her gün aynı istikrar ve tekrarla tabiri caizse zorla öğrettim :p hepimiz abartıyoruz yapacak bişey yok annelik biraz da delilik işte :)
Ş
Şeyda K.
7 Temmuz 2025 13:21
Doğru söylüyorsunuz uğraşıyoruz öğrenecek inşallah bizimki de birbirine vurur araba tekeri gibi yuvarlamayı seviyor ama asla amacı dahilinde kullanmıyor😅 Deliliğin en güzel ama en yorucu hali bu olsa gerek