Eds- Emzirme Destek Sistemi

137 görüntüleme
K

Kübra Ö.

19 Haziran 2025 05:30
Merhabalar, sütüm bi göğüsten az geldiği için doktorum biberon yerine eds önerdi ama bi türlü beceremedim kızımın ağzına meme ucuyla birlikte yerleştirmeyi. Kullanan var mı acaba
H

Halime Y.

19 Haziran 2025 05:46
Merhaba bende aynı sebepten ötürü eds kullanıyorum. Borunun bebeğin emeceği kısmını gögüs ucunuza hizalayın ve biraz geriden tıbbi bant ile sabitleyin. Diğer uç zaten biberona girecek. Biberonu tutamazsanız boyuna asmak için falan bazı aparatlar satılıyor. Ben sütyenin arasına iki göğsümün ortasına sıkıştırıyorum duruyor öyle besleme yapıyorum.
Z

Zerrin ..

9 Temmuz 2025 10:49
Merhaba, benim bebeğim de saneıkm biberon ile beslenmekten memeyi red ediyor doğduğundan beri meme +mama biberon gidiyorduk, kilo alımı düşünce sağıp biberon ile vermeye başladım sanırım fazla biberonla beslence şu an memeyi reddediyor, bende eds denemek istiyorum, hangi markayı önerirsiniz acaba ?
H

Halime Y.

9 Temmuz 2025 13:01
Ben sağlık malzemeleri satan yerden eds için beslenme sondası alarak uyguluyorum herhangi bir marka kullanmıyorum o yüzden birşey öneremeyeceğim. Sondanın akışı bebeğin ayına göre renklere ayrılıyor, boyutlara internet üzerinden bakabilirsiniz. Birde tıbbi bant alıyorum. Sondanın bir ucunu bant ile göğüs ucuma diğer ucunu da evdeki biberona koyuyorum. Düzenli aralıklarla da sondayı yıkayıp değiştiriyorum. Zaten oldukça ucuz bir boru diyebilirim. Ama meme reddini engelleyen en makul yol da bu oldu bizim için. Artık çok sükür sütüm yetiyor yine de mamayla desteklemek istediğimde bu yola başvuruyorum. Biz doktorumuzun tavsiyesi üzerine böyle bir yol izledik siz de beslenme sondası kullanımı hakkında doktorunuza danışırsanız belki çok daha detaylı ve faydalı bilgi alabilirsiniz. Görsel paylaşmak mümkün olsaydı ne kadar basit olduğunu daha rahat anlatabilirdim aslında ama maalesef :)
Z

Zerrin ..

9 Temmuz 2025 21:31
Halime hanım çok teşekkürler evet baktım baya basit bi yöntem, internette bi marka var ama dandik ürüne 1800 tl fiyat koymuş üstelik sterilize edilmiyor. Bende şimdi ayına göre o ince sondalardan aldım hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim ☺️
Z

Zerrin ..

9 Temmuz 2025 21:32
Bi sorum daha vardı, mamayı böyle verince süt ile karışık alıyor mu tadı değişince red etmiyor değil mi ? Bu şekilde bende vermek istiyorum
H

Halime Y.

10 Temmuz 2025 17:27
Rica ederim ne demek. Öyle birşey olacağını sanmıyorum. Zaten meme reddi olmasın diye tercih edilen bir yöntem. Bebekler o farkı çok anlamıyorlar zaten karınları doysun onlara yetiyor :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir